Lernia rekryterar produktionsmedarbetare till Dynapac i Karlskrona.

Lernia rekryterar produktionsmedarbetare till Dynapac i Karlskrona.

Har du utbildning eller erfarenhet inom fordonsteknik? Trivs du med arbete inom tillverkningsindustrin? Då är det Dig vi söker! Vår kund Dynapac Compaction Equipment i Karlskrona växlar upp och söker nu 20 medarbetare inom produktion och logistik för rekrytering!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu snabblärda, flexibla och drivna produktionsmedarbetare för rekrytering till Dynapac. Du kommer i huvudsak att arbeta som montör med fordonsmontering inom områdena mekanik & hydraulik. Det kan vara varierad montering, allt från mindre detaljer till stora delar i olika material. Du arbetar i team på en taktad produktionslinje tight med dina kollegor för att nå uppsatta kvalitets- och leveransmål. Vi söker öven personal till logistikavdelningen där arbetet består av att ta emot ankommande material, lagerläggning, plockning av material samt truckkörning. Både dagtid och skiftarbete förekommer.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker har erfarenhet alt. utbildning inom verkstad eller industri samt har tekniskt intresse och förståelse. Har du tidigare erfarenhet av montering och ett fordonsmekaniskt intresse är det en fördel. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket för att kunna ta emot/förstå muntliga instruktioner samt läsa skriftliga instruktioner.

Truckkort, traverskort samt kunskap i ritningsläsning är meriterande. Har du även kunskaper/erfarenheter inom mekanik är det starkt meriterande.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarstagande. Du har ett starkt intresse för fordonsteknik och lätt för att lära. Vidare tror vi att du är en positiv lagspelare, samtidigt som du är strukturerad och vill utvecklas. Vi värdesätter egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och hög arbetsmoral. Vi tror att du har en vilja att bidra till Dynapacs framgångar

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning / Heltid / Karlskrona

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse.

Information

I den här rekryteringen samarbetar Dynapac med Lernia vilket betyder att Lernia hanterar rekryteringsprocessen men du blir anställd av Dynapac.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt personer. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Linda Nilsson via e-post: linda.nilsson@lernia.se alt. Emma Bäckström: emma.backstrom@lernia.se

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dynapac Compaction Eqipment i Karlskrona utvecklar och tillverkar moderna och högkvalitativa vältar för vägbyggnation. Framgångsfaktorer för företaget är innovation, utveckling och att kunna erbjuda en arbetsplats med stora möjligheter att sätta personlig prägel på arbetet genom egen personlighet, erfarenhet och kompetens.