Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Innesäljare till Cramos projekt i Karlskrona

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Johan Resman
Email
Telefon
Ansök nu
Nu finns möjligheten att bli en av nyckelpersonerna på ett av Cramos projekt i Karlskrona!

Vi söker en innesäljare med passion för service till vår projektdepå i Karlskrona. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

Som Innesäljare ansvarar du för försäljning och maskinuthyrning inne på projektområdet. Du kommer att ge råd, service, information och instruktioner till våra kunder på projektet. I arbetsuppgifterna ingår att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter. En viss del av ditt arbete består av administrativa göromål.

Du har följande profil:
  • B-körkort
  • god datorvana
  • kommunicerar väl på svenska och engelska
Du har erfarenhet av att jobba med försäljning och brinner för att ge den bästa möjliga servicen och överträffa kundernas förväntningar. Du skapar goda relationer och samarbetar gärna med andra. Du är öppen, ansvarsfull och strukturerad. Du är lösningsorienterad med kundens bästa för ögonen.

Du gillar att ta tag i situationen med kunden, där din målsättning är att skapa värde och möta ett behov eller lösa ett problem, även i situationer som kan bli lite mer stressiga. Du tar ansvar och agerar proaktivt, till exempel föreslår andra lösningar som är bättre för kunden, och förstår att det bidrar till kundens nöjdhet. Din goda struktur och detaljförståelse bidrar också till att kunden tycker att du har överträffat deras förväntningar.

Har du sedan tidigare erfarenhet av byggbranschen och från en roll med kundbemötande är det meriterande. Vi förväntar oss inte att du ska ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och viljan att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum. Vi tillämpar alkohol- och drogtest för att säkra en trygg arbetsmiljö för alla.

För att alla ska få samma chans till en rättvis process använder vi oss av en personlighetstest i rekryteringsprocessen. Vi arbetar med att öka vår mångfald och välkomnar alla typer av sökanden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Resman på 073-8528151 alternativt johan.resman@cramo.com

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer av företaget. Det är vad som skapar vår sanna laganda!

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur fina anställningsvillkor och bra personalförmåner.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Cramo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Borås
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Karlskrona
Försäljning
Företagslogga
Karlskrona
Försäljning
Företagslogga