Hoppa till innehåll
Börjessons logotyp

Däcktekniker, gärna med erfarenhet från tunga sidan sökes till Karlskrona

Ansök nu
Däcktekniker, gärna med erfarenhet från tunga sidan sökes till Karlskrona

Vi behöver förstärkning till vår däckverkstad i Karlskrona. Det är bra om du har erfarenhet ifrån arbete på tunga fordon.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består av alla förekommande arbetsuppgifter på en däckverkstad med däckhotell inklusive försäljning och vissa administrativa arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din inställning. Du är serviceinriktad, kommunicerar på ett positivt sätt, samt van vid att arbeta i grupp. Du är van vid att arbeta under relativt snabbt tempo, samtidigt som du uppnår ett bra resultat i ditt arbete. Du har en god fysik vilket underlättar för att utföra arbetet.

Din bakgrund

Gärna fordonsteknisk utbildning eller liknande erfarenhet av att byta däck och hjul. Vidare ser vi att du är van vid kundkontakt. Krav är att du har goda datakunskaper och B-körkort.

Ansökan

För ytterligare frågor och information om tjänsten, kontakta Magnus Hasselberg, Verksamhetschef via magnus.hasselberg@dackcentrum.se eller tel: 0708-38 80 84

Välkommen med din ansökan via https://borjessonkoncernen.teamtailor.com/

Sista ansökningsdatum är 2023-10-31. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Börjessons är ett familjeföretag med högt anseende på marknaden sedan 1955, med verksamhet och försäljning, service och reparation av nya/begagnade bilar och lastbilar, däck, ATV, båtar samt fordonsfinansiering. Koncernen omsätter i dag ca 2 miljarder kronor med 400 anställda och består av olika bolag som alla är värdeskapande.

Egna anläggningar finns i Alingsås, Helsingborg, Hässleholm, Karlshamn,Karlskrona, Klippan, Kristianstad, Ronneby, Olofström, Sölvesborg, Ängelholm och Östra Ljungby.

Börjessons är marknadsledande representant för Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar och ATV/Båtverksamhet samt försäljning av begagnade fordon.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare