Hoppa till innehåll
Axcell Fastighetspartner logotyp

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Karlskrona

Mitt namn är Mattias och jag arbetar som arbetsledare för Axcell Fastighetspartner i Kalmar. Jag söker nu en serviceinriktad Fastighetstekniker till vår verksamhet i Karlskrona. Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet inom fastighetsteknik och trivs att arbeta självständigt. Med mig som chef kan du förvänta dig en tillgänglig, lyhörd och stöttande chef som hjälper till och löser problem som uppstår - Mattias Kullman, Arbetsledare.

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker hos oss arbetar du nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är bådekommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen som fastighetstekniker kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:
  • Daglig rondering och felavhjälpande
  • Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
  • Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
  • Arbeta i styr- och övervakningssystem
  • Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
  • Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder
Arbetets omfattning
Heltid. Arbetstider vardagar, 07.00 - 16.00. Start enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån Karlskrona. Du kommer att rapportera till arbetsledare i Kalmar.

Förmåner och fördelar
Vi erbjuder ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el. Det är även meriterande om du tidigare arbetat med kvartalsprov i brandlarm.

B- körkort är ett krav.

För att trivas hos oss
Som fastighetstekniker hos oss ser vi att du är en problemlösare som trivs i kontakt med både kunder och kollegor samt har en god samarbetsförmåga. För tjänsten är det viktigt att du kan arbeta självständig med frihet under ansvar, ta egna initiativ, och har ett servicetänk.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar; "personliga, nytänkande och professionella" och vårt gemensamma löfte "Vi gör vad vi säger och håller vad vi lovar".

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Mattias Kullman på telefonnummer 048-031 43 61.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-04-09.
Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undandedes.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare