Hoppa till innehåll

Servicemontör till Assemblin VS i Blekinge

Om Assemblin

Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,9 miljarder kronor och vi är omkring 1 450 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Din roll som montör

Assemblin VS är inne i ett expansivt skede, så vi söker dig som är VS-montör inom service. Som VS-montör hos Assemblin arbetar du tillsammans med andra certifierade VS-montörer med såväl stora som mindre projekt. Tjänsten avser heltid med placering på vår filial i Karlskrona/Ronneby. Som montör rapporterar du till en servicechef eller filialchef.

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Din bakgrund

Vi söker dig som är certifierad VS-montör. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Montering enligt anvisningar
  • Kvalitetssäkra arbetet
  • Hantera redskap enligt anvisningar
  • Hålla ordning och reda på arbetsplatsen
  • Vara delaktig i möte
  • Hantera uppkommande situationer enligt rutiner
  • Följa policys och riktlinjer
  • Utföra elarbeten enligt våra riktlinjer
Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten.

Ansökan och kontaktperson

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast 2023-10-14. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta filialchef Roland Lönngren på telefon: 010-475 10 55.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!
Assemblin VS logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
14 okt. 2023 (10 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Roland Lönngren
Email
Telefon

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
HR & Personal
Företagslogga
Lidköping
Organisation & ledning
Företagslogga
Uppsala stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga