Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Tekniker med intresse av maskinsäkerhet till NKT i Karlskrona

Ansök nu

Är du en målinriktad och innovativ tekniker som drivs av tekniska utmaningar och vill jobba i ett framåtlutat team? Vill du arbeta på ett expansivt företag som har central roll när världen går mot grön energi?
Då har NKT i Karlskrona tjänsten för dig!

Om tjänsten
Vi söker nu en driven Tekniker som vill arbeta med maskinsäkerhet i en toppmodern produktionsmiljö. I rollen ingår att ge råd och stödja projekt för att inkludera säkerhetsaspekter vid design och ny och ombyggnation av maskiner.
Du kommer att tillhöra en avdelning som fokuserar på maskinsäkerhet, teknisk dokumentation och arbetsprocesser. Ditt arbete kommer att vara inriktat på att uppfylla grundläggande hälso- och säkerhetskrav samt att efterleva lagkrav och kvalitetsstandarder. Du kommer att klargöra direktiv, förordningar, harmoniserade standarder och tekniska specifikationer som är tillämpliga för att säkerställa och uppfylla dessa krav. Andra huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar rådgivning och/eller utarbeta säkerhetskoncept, ta fram dokumentation för maskinens konstruktion, tillverkning och funktionssätt som krävs för en CE-märkning samt utföra riskbedömningar.

Om dig
Du behöver ha någon form av teknisk bakgrund inom el, automation eller mekanik och erfarenhet med konstruktion av säkerhetsrelaterade funktioner i styrsystem, pneumatiska och hydrauliska system.
Har du kunskap och/eller erfarenhet inom CMSE®- Certified Machinery Safety Expert, CECE - Certified Expert in CE Marking eller CEFS - Certified Expert in Functional Safety är det meriterande.
Vi söker dig som är strukturerad och noggrann och med ett starkt driv att lösa arbetsuppgifter på ett systematiskt sätt. Du har förmågan att arbeta självständigt men är en utpräglad lagspelare. Det är viktigt att du är lyhörd och bidrar till att bibehålla ett gott klimat och samarbete både inom avdelningen och i övriga organisationen. Du behöver ha god kunskap i Office-programmen samt god svenska och engelska i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om NKT Karlskrona
I vår fabrik i Karlskrona bedriver NKT konstruktion, utveckling och tillverkning av kraftkabellösningar för högspänning som möjliggör överföring av förnybar energi. Här kommer du att ingå i en organisation baserad på mångfald i ett internationellt erkänt tekniskt centrum som leder en av de mest avancerade provhallarna för högspänning, det senaste inom kabeltillverkning och NKT Victoria - det mest hållbara kabelläggningsfartyget inom offshoreindustrin.
NKT förbinder en grönare värld med högkvalitativ elkabelteknik och tar en central roll när världen går mot grön energi. NKT designar, tillverkar och installerar låg-, medel- och högspänningslösningar som möjliggör hållbar energiöverföring. Sedan 1891 har NKT förnyat kraftkabelteknologin som byggde infrastrukturen för de första glödlamporna till den för de megawatt som skapas av förnybar energi idag. NKT har sitt huvudkontor i Danmark och sysselsätter 3900 personer. NKT är noterat på Nasdaq Köpenhamn och omsatte 1,8 miljarder EUR 2021. NKT - We connect a greener world. www.NKT.com

Kontaktuppgifter och ansökan
Detta är en rekrytering som utförs av Adecco.Anställning är på NKT i Karlskrona
Sista ansökningsdag är 230612 och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så sök redan idag!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Therese Ottosson-Starheim på telefonnummer +46 455 33 41 95 eller via e-post på therese.ottosson-starheim@nkt.com
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult på Adecco Carina Falck på 0736-847246 eller carina.falck@adecco.se

Fackliga representanter:
Sveriges Ingenjörer - Christian Fisch, telefonnummer +46 455 56 380
Unionen - Joakim Wikström, telefonnummer +46 734 070 243
Ledarna - Roger Jönsson, telefonnummer +46 455 55 911

Varmt välkommen med din ansökan!
#NKT #Maskinsäkerhet #AdeccoSweden #Tekniker

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare