Nu söker vi två erfarna administratörer

Nu söker vi två erfarna administratörer

Har du minst ett års erfarenhet av att jobba som administratör? Är du serviceminded, strukturerad och trivs i samarbetet med andra? Drivs du av att ta egna initiativ och prioritera ditt arbete? Då kan det här vara nästa utmaning för dig!

Om tjänsten
Som administratör kommer du i huvudsak assistera arkivarie och arbeta med att ordna och sortera arkiv enligt instruktioner men även andra administrativa uppgifter ingår också.
Tjänsten är dagtid, heltid. Beroende på person och situation kan uppdraget förlängas men initialt är planen fram till september ut. Du får en anställning i Adecco Sweden men kommer jobba på plats hos vår kund i Karlskrona.

Vem är du?
Du är en ansvarskännande, lösningsorienterad, samarbetsvillig, strukturerad och resultatinriktad person med minst ett års erfarenhet från administrativt arbete som är van att arbeta självständigt och utföra arbete med stor noggrannhet

Krav för tjänsten:
Gymnasium eller likvärdig utbildning.
Minst ett års arbetslivserfarenhet från liknande arbete, gärna från arbete på en myndighet.
Förmåga att självständigt prioritera samt ta initiativ till aktiviteter.
God servicenivå och ansvarstagande
Uttrycka sig på svenska i både tal och skrift.
God samarbetsförmåga.
Kunskaper i MS Office

Du ska kunna styrka din erfarenhet genom att ange minst ett referensuppdrag som motsvarar efterfrågad tjänst. Referensuppdragen ska vara utfört de senaste fem åren och ha en varaktighet på minst 6 månader. Referensuppdrag kan vara pågående avtal.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Vilka är vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.


I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.


Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Åsa Lindhoff, asa.lindhoff@adecco.se


Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se


Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.