Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Nu rekryterar vi svetsare till vår kund SAAB Kockums

Nu rekryterar vi noggranna svetsare till SAAB i Karlskrona

Har du några års erfarenhet inom svetsning? Vill du vara med i produktionen av världens modernaste ubåtar? Just nu söker vår kund SAAB noggranna och ansvarsfulla svetsare till sitt team i Karlskrona.
Spana in annonsen och sök redan idag!

Om tjänsten

Nu söker SAAB noggranna svetsare som vill vara delaktiga i deras framgångsrika team och samtidigt utvecklas och få en unik möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom det marina området. Här kommer du att vara med i produktionen av världens modernaste ubåtar. Genom att noggrant följa ritningar och använda dig av dina befintliga svetskunskaper levererar du rätt kvalitet med ett fläckfritt resultat. I din roll som svetsare kommer du att använda dig av ett stort antal svetsmetoder såsom MIG/MAG, TIG, MMA och robotsvetsning. Din kompetens och yrkesskicklighet kommer ständigt att prövas och tillsammans med ett högpresterande team av härliga kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt. Ta chansen och bli delaktig i en marin tillverkningsindustri att få möjligheten att arbeta på den enda arbetsplatsen i Sverige som tillverkar ubåtar till försvaret.

Utmärkande för SAAB är att det är en arbetsplats med hög trivsel och starkt fokus på företagskultur och värderingar. Inom företaget finns utvecklingsmöjligheter och interna utbildningar.

Om dig

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och känner en hög ansvarskänsla. För dig är det viktigt att arbeta noggrant och kvalitetsfokuserat. Du har en ödmjuk approach och du är prestigelös och hjälper till där det behövs. Som person är du kommunikativ och förstår vikten av att informera och hålla din omgivning uppdaterad för du vet hur dina arbetsuppgifter kan påverka dina arbetskamraters arbete. Vidare är du van att arbeta efter komplexa ritningar och vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av varvsindustri eller liknande tung industri. Har du dessutom ett intresse för det marina är det en stor fördel.

För att lyckas i rollen behöver du ha:
* Erfarenhet av MIG/MAG- svetsning
* Erfarenhet av TIG-svetsning
* Erfarenhet av MMA
* Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
* Tidigare erfarenhet av ritningsläsning

Har du dessutom erfarenhet av svets i tjocka material över 10 mm och förvärmning av material och erfarenhet av kolbågning/kolbågsmejsling är det ett stort plus.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om SAAB Kockums

SAAB Kockums är ett nationellt företag som verkar för att göra världen till en säkrare plats. Hos Saab får du använda dig av morgondagens teknik och arbeta i en nytänkande miljö. Genom samarbete med kollegor runt om i världen bygger, konstruerar och vidmakthåller SAAB ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet och positionerar sig som en av världens främsta aktörer inom ubåts och ytfartygssegmenten.

Om rekryteringsprocessen och anställningen

Detta är en direktrekrytering till SAAB Kockums i Karlskrona. Uppstart omgående och arbetet är främst förlagt på dagtid, skift kan förekomma.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Har du har några frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult

Carina Falck via carina.falck@adecco.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 apr. 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare