Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Hotellchef till Arkipelag Hotel & Brewery i Karlskrona

Ansök nu

Är du en erfaren och passionerad ledare som brinner för att driva ett familjärt hotell till framgång? Är du redo för en ny utmaning som hotellchef på Arkipelag Hotel & Brewery? Då kan du vara den vi letar efter!


Om tjänsten
Som Hotellchef kommer du att ha övergripande ansvar för hotellets dagliga verksamhet. Du kommer att ha helhetsansvar för hotellets prestation och framgång, och vara en viktig del av ledningsgruppen med möjlighet att påverka hotellets framtid. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar bland annat budgetansvar och personalansvar för hotellets 14 anställda i samarbete med restaurang, köks och barchef. Du kommer även att hantera prissättning för rum och tjänster för att optimera lönsamheten och ansvara för kontaktytor med tex resebyråer för att öka hotellets bokningar och intäkter. Viktigt är också att bidra till att den varma, familjära och välkomnande atmosfären som hotellet är känt för bibehålls och att verksamheten fortsätter att utvecklas.
Tjänsten är en direktrekrytering till Arkipelag på heltid med start enligt överenskommelse.

Om dig
För att vara framgångsrik i rollen som hotellchef behöver du ha en gedigen erfarenhet inom hotellbranschen och en passion för gästservice.
Du behöver vara väl förtrogen med bokningssystem och strategisk prissättning samt av samarbete med resebyråer och andra partners. Du behöver ha erfarenhet av personal och budgetansvar. Vidare ska du ha förmåga att leda och inspirera, vara självgående och ha förmågan att fatta kloka beslut. Vi vill att du ska brinna för hotell och gästupplevelser och vilja fortsätta utveckla hotellet och dess verksamhet.
Svenska och engelska i tal och skrift är krav.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Arkipelag & Brewery
Arkipelag Hotel är beläget mitt i Karlskrona, med havet och den vackra skärgården alldeles intill. Hit kan du komma och känna dig som hemma - men ändå inte. Tänk dig ungefär bekvämligheten och den mysiga charmen hemifrån - fast med extra fräschör och personlig service. Kort sagt så är vi det lilla hotellet - med det stora bultande hjärtat. Och med egen restaurang och bryggeri.
Med både centrum och skärgårdsidyllen runt hörnet bor du nära till det mesta i Karlskrona här på Arkipelag Hotel. Vi har satsat på att erbjuda ett modernt, rent och skönt boende framför överdriven lyx och prål. Hos oss bor du med 3-stjärnig standard och vårt mål är att du som gäst ska uppleva 5-stjärnig omtanke. Våra ledord är "personligt" och "omtanke" och vi månar om dig som gäst genom personlig och engagerad service.

Rekryteringsprocessen och kontaktuppgifter
Detta är en rekrytering som utförs av Adecco.
Sista ansökningsdag är den 25 september men rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så sök redan idag!
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Carina Falck på 0736-84 72 45 eller carina.falck@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 sep. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare