Elektronikmontörer till NKT:s rutinprovning sökes!

Elektronikmontörer till NKT:s rutinprovning sökes!

Söker du en möjlighet att arbeta i en roll som erbjuder omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter och samtidigt ingå i ett arbetslag med engagerade och kunniga kollegor? Är du en driven person med stort intresse för teknik och en god förmåga att hantera mycket information så kan det här vara rätt jobb för dig.

Om företaget
Våra medarbetare är nyckeln till framgång. Arbetskulturen på NKT har grundat sig på höga ambitioner, stark prestanda och stort engagemang. Vi har ett tydligt mål i vår strategi, att vara en arbetsplats där de mest kvalificerade medarbetarna i branschen väljer att göra karriär. För att stödja dessa strategiska mål erbjuder NKT sina medarbetare en miljö med kontinuerliga möjligheter till personlig utveckling i vardagen.

Dina arbetsuppgifter
På högspänningslaboratoriet utförs "kundanpassade" prov på kablar som produceras/skall produceras inom företaget.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
 • Skarvning av kabel
 • Provuppkopplingar
 • Utföra högspänningsprover
 • Diverse elektriska mätningar
 • Montage av kabeltillbehör
 • Kvalitetssäkring av våra leveranskablar
 • Diverse elektriska mätningar
 • I fabriken gäller 5-skift, dagskift och 2-skift
Då vi utför en stor variation av elektriska provningar på kablar och tillbehör finns det stora möjligheter att även prova och lära sig andra arbetsuppgifter inom avdelningen.

Din profil
För att trivas i rollen behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha ett lösningsorienterat förhållningssätt till utmaningar vi kan stöta på i vår vardag. Med en positiv energi motiverar du dina kollegor och du tycker om att samarbeta med andra. Du har ett stort teknikintresse och en förmåga att hantera mycket information. Vidare ser vi att personen vi söker känner ansvar och stolthet över det man gör, har en stark vilja att göra rätt och är ödmjuk inför uppgiften. Du måste vara noggrann och gärna ha vana i att dokumentera det du gör/har gjort. Vidare ser vi att du är en person som tar det lugnt och följer anvisningar fullt ut, inte är rädd för att ifrågasätta om det verkar konstigt/inte känns rätt, har en drivkraft att vilja lämna över "rätt sak i rätt tid" och kunna stå för teamets kvalitet.

För att lyckas i rollen bör du ha följande erfarenheter:
 • Du har en gymnasial utbildning inom ellära eller motsvarande kunskaper
 • Tidigare erfarenheter som elektriker och/eller telemontör är meriterande
 • Flytande i svenska är ett krav och att kunna följa skriftliga anvisningar
 • Datorvana är ett krav
Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Din anställning inleds med sex månaders visstidsanställning med goda möjligheter till förlängning. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Adecco är vidare ett värderingsstyrt bolag som präglas av mångfald och respekt.

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Patrycja Karolak på Patrycja.karolak@adecco.se

Om du har frågor angående registrering, vänligen kontakta Adeccos kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.