Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Driven ingenjör inom det expansiva marina området

Ansök nu

Är du ingenjör med intresse för det marina området med fartyg och båtar? Har du tidigare erfarenhet av tekniskt avancerade system samt verifiering och validering? Är du initiativtagande med god samarbetsförmåga. Vill du vara med och bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Vi är på en resa där vi utökar våra tjänster och utvecklar våra förmågor, vill du vara med och bidra? Då kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifter
Som Verifierings- och valideringsingenjör kommer du att arbeta med att stödja projektledare och leda verifierings- och valideringsaktiviteter inom produktion av fartyg och båtar. Du ansvarar för att planera, genomföra, följa upp och rapportera de verifierings- och valideringsaktiviteter som genomförs. En viktig del av rollen är att upprätthålla en god, opartisk och affärsmässig relation mellan kunder och leverantörer. Vid behov kommer du även att agera som projektledare och leda projekt eller delprojekt inom T&E Marins verksamhetsområde. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med ett team av andra ingenjörer som stöttar varandra i pågående processer samt kompletterar varandra kunskapsmässigt. Ni arbetar mot högteknologiska farkoster och utrustningar som sedan levereras till Försvarsmakten.

Tjänsten är placerad i Karlskrona, och resor främst inom Sverige ingår i tjänsten.

Vi söker dig som
Du har en relevant ingenjörsexamen från högskola, universitet eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Alternativt har du en sjö- eller maskiningenjörsexamen. Vi ser gärna att du har projektledarerfarenhet och/eller utbildning eller alternativt officersutbildning inom Marinen. Du behöver ha kunskaper och erfarenheter inom verifiering och validering samt processer inom tekniskt avancerade system. Det är en fördel om du har erfarenhet av VoV-verksamhet för marina system, erfarenhet av marin operativ verksamhet och/eller inom undervattensområdet eller erfarenhet av projektledning av fartygsprojekt. Har du även erfarenhet av att arbeta med FMV/Försvarsmakten, primärt inom det marina området, är det meriterande. Du behärskar Officepaketet väl och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

Som person har du god förmåga att arbeta med komplexa system, en hög samarbetsförmåga och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du har förmågan att sammanväga information och visa omdöme i olika agerande och beslut. Det är viktigt att du kan planera och strukturera ditt arbete mot mål och resultat samt att du har förmåga att ändra inriktning vid behov.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om oss
Test och Evaluering (T&E) är FMV:s testverksamhet. Vi arbetar med verifiering och validering för att FMV ska kunna leverera rätt materiel till ett starkare försvar. T&E Marin har detta ansvar inom den marina arenan. Verksamheten bygger på verifiering och validering (VoV) av marina produkter, främst på militära fartygsplattformar såsom övervattensfartyg och ubåtar. Målet med vår verksamhet är att stödja övriga FMV med fackspecifik kompetens samt leda verksamhet inom VoV.

FMV - Försvarets materielverk
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision "Rätt materiel för ett starkare försvar" ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga SACO Stefan Hållander, OFR/S Ove Hellgren, OFR/O Michael Krüger och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel). #LI-Hybrid

Vid frågor om tjänsten ber vi dig kontakta Anders Westerberg på telefon 08-782 4000.

Vid frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta rekryteringskonsult på Adecco Carina Falck på carina.falck@adecco.se eller på 073-684 72 45.

Sista ansökningsdag är 2023-06-12.

Välkommen med din ansökan.

FMV finns för landet, i många delar av landet. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare