Check-in personal till Stena Line

Check-in personal till Stena Line

Vi söker arbetare för extrajobb till Stena Lines Check-in

Vill du arbeta på ett av världens största färjerederier? Har du tidigare erfarenhet från resebranschen eller liknande serviceyrke? Då ska du söka detta spännande uppdrag hos Stena Line!

Om tjänsten
Freight check-in har huvudsakliga arbetsuppgifter såsom incheckning av lastbilar och last i egenskap av gods, pallar och lösa trailers. Administration såsom hantera väntelistor, posthantering och listor/sammanställningar till olika avdelningar inom verksamheten.

Travel check-in har huvudsakliga arbetsuppgifter såsom incheckning och bokning av privata gäster. Administration kring att kontrollera och administrera avgångar, posthantering med mera. I arbetet ingår också hantering av konferensrum, förvaringsboxar, växelautomater samt skapa trivsel i terminalen.

Om dig
Vi söker dig som är en mogen, trygg och lösningsfokuserad person samt lockas av utmaningen att leverera god service till Stena Lines gäster/chaufförer. Du har en förmåga att se kundens behov och ger alltid gästerna "det där lilla extra" och överträffa deras förväntningar

Vidare ser vi att du har god laganda, teamwork och engagemang. Du har lätt för att lära och tar dig an dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och ansvarskänsla. Det krävs också att du är flexibel och stresstålig då du arbetar på skiftschema och med varierande arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten:
  • Du har B-körkort
  • Du har lägst gymnsasieutbildning
  • Arbetat minst ett år inom serviceyrke, resebranschen, logistik eller liknande.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Polska är meriterande
  • Har god datorvana
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Stena Line
Stena Line är ett internationellt transport- och reseserviceföretag och ett av världens största färjerederier. Linjenätet är det mest heltäckande i Europa och omfattar ett stort antal strategiskt belägna färjelinjer i Skandinavien, Storbritannien och Baltikum. Antalet anställda uppgår till 5100 där en majoritet arbetar med service och försäljning. Årligen transporterar Stena Line över 7 miljoner passagerare, 1.5 miljoner bilar och 2 miljoner fraktenheter. Läs mer på www.stenaline.com

Om anställningen
Tjänsten som Check-in medarbetare är ett konsultuppdrag efter behov.
Arbetet sker företrädesvis tidiga morgnar, sena kvällar och helg.

Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande och uppdraget löper under våren och sommaren. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sebastian Baard, sebastian.baard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 feb 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.