Beredare inom distributionsnät till Ronneby Miljöteknik!

Beredare inom distributionsnät till Ronneby Miljöteknik!

Är du tekniskt intresserad och brinner för ett gott entreprenörskap och hög kvalité? Och är värdegrunder så som Kunden i fokus, Respekt, Arbetsglädje, Ansvarstagande och Etik lika viktiga för dig som de är för Ronneby Miljöteknik?

Har du en teknisk bakgrund inom elinstallation, elkraft eller konstruktion och vill utvecklas i en ny roll- då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten
I rollen som Beredare inom distributionsnät bereder du och till viss del projekterar för nybyggnations- och underhållsprojekt på frilednings-, jordkabelnät och i nätstationer inom 0,4-24 kV.
I ditt ansvar ingår hantering av tekniska lösningar, nätberäkningar och ekonomiska kalkyler. Även vissa tillståndsfrågor samt kontakter med olika intressenter så som till exempel markägare, kunder och myndigheter.
I rollen ingår även ansvar för materialbeställningar, dokumentation och uppföljning.
Beroende av dina tidigare erfarenheter så kan det även bli aktuellt att du deltar i arbetet med att ta fram underlag till offerter och anbud.

Vem är du?
För att nå framgång i rollen behöver du vara ansvarstagande med ett stort engagemang för dina uppdrag. Du är kommunikativ, har lätt för att skapa goda relationer och sätter alltid kunden i fokus.
Du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar ansvar när det gäller kvalité och drift. Vidare är det viktigt att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga eller pressade situationer och att du har en god förmåga att hålla fokus på rätt saker.
Du behöver ha relevant el-teknisk utbildning samt en gedigen yrkeserfarenhet som grund och därtill gärna erfarenhet av liknande tjänst.

Viktigt för tjänsten är:
 • El-teknisk gymnasieutbildning eller eftergymnasial el-tekniskt utbildning.
 • Yrkeserfarenhet från el-tekniskt arbete
 • God datavana samt Officepaketet
 • God svenska i tal och skrift
 • B-körkort
Meriterande:
 • Projektörskunskap, erfarenhet av linjedistribution- och kabelarbete, EBR-kännedom och CAD- erfarenhet
 • erfarenhet av att räkna och sammanställa underlag för anbud och offerter
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samtidigt som vi värdesätter yrkeserfarenhet och kunskaper inom arbetsområdet.

Om Ronneby Miljöteknik
Ronneby Miljö & Teknik AB är ett kommunalt bolag med ca 115 medarbetare som är helägt av Ronneby kommun.
Ronneby Miljö Tekniks uppdrag är att ansvara för infrastrukturen inom Ronneby kommun. Vilket innebär att vi hanterar el, värme, vatten, avlopp, renhållning, fiberoptiskt nät och bredband. Bolaget är nätägare och ansvarar för elnätet 0,4-130kV i Ronneby, Kallinge, Kuggeboda och Saxemara med omnejd.

Ronneby Miljöteknik erbjuder bland annat
 • Goda möjligheter utveckling/utbildning
 • En friskvårdstimme i veckan.
 • Gymkort.
 • Arbetstidsförkortning
 • Möjlighet att växla semestertillägg till semesterdagar.
Uppgifter om tjänsten och rekryteringsprocessen
Detta är en rekrytering med samarbete mellan Ronneby Miljöteknik och Adecco.
Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse. Jourtjänstgöring kan förekomma.
Provanställning kan komma att tillämpas. Drogtest kan förekomma.

Urval, intervjuer kommer att ske löpande dock med sista ansökningsdag 230205

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Adecco.

Carina Falck 0736-84 72 45
carina.falck@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!