Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Administratör med goda ekonomikunskaper

Är du Administratör med goda ekonomikunskaper och brinner för service?

Brinner du för att ge support och hjälpa kunder? Vill du ha en omväxlande tjänst med flera olika ansvarsområden? Vill du dessutom ha roligt på jobbet? Då är det dig vi på InfoTrader i Karlskrona söker!

Om tjänsten
I rollen som administratör hos InfoTrader blir du en del av ett härligt gäng i en familjär miljö där både utveckling, innovation och kunden står i fokus. Här erbjuds du en varierande och betydelsefull tjänst där du kommer arbeta med inkommande support via telefon och e-post, för att lösa kundernas olika frågor. Det kan vara såväl tekniska som rena innehållsfrågor gällande den information vi säljer. Du kommer dessutom att vara den som ansvarar för vår ekonomihantering vilket omfattar bokföring och lönehantering samt skatt och momsdeklarationer, kundfakturor, leverantörsfakturor och månadsbokslut. Även andra administrativa arbetsuppgifter förekommer.

Vem är du?
Vi söker dig som delar InfoTraders passion för utveckling, kundnytta och att ha roligt på jobbet! Du behöver ha en genuin servicekänsla och vara duktig på bemötande. Du behöver ha grundläggande ekonomikunskaper inom bokföring, fakturering, löner och vara en duktig administratör. Har du också kunskap, erfarenheter och/eller stort intresse för tekniska lösningar och system är det meriterande.
För att nå framgång i rollen tror vi att du är en driven, positiv och öppen person som har god arbetsmoral och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du är nyfiken, lösningsorienterad och har lätt för att skapa goda relationer samt att kommunicera rakt och tydligt. Noggrannhet, god struktur samt kundfokus är viktigt och tjänsten kräver att du självständigt kan planera och organisera ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
* Grundläggande ekonomikunskaper
* Erfarenhet av kundsupport B2B
* God systemvana
* God kunskap i Microsoft Office
* Erfarenhet av ekonomisystem gärna Fortnox
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med start efter överenskommelse.

Om InfoTrader
InfoTrader är ett kunskapsföretag med bred kompetens inom områden som fastighets-, företags-, kart-, fordons- och personinformation.
InfoTrader levererar grundinformation som ger företag möjlighet att digitalisera och ha uppdaterad information. Våra kunder finns inom en mängd olika branscher som exempelvis energi, logistik, bank och finans. Våra tjänster finns det behov av oavsett konjunkturläge vilket gör oss till ett tryggt företag där man gärna stannar länge. InfoTrader startade år 2000 och har haft en stabil tillväxt sedan dess.

Läs med om Infotrader på www.infotrader.se

Infotrader erbjuder bland annat:
* Trevliga lokaler centralt i Karlskrona inklusive goda parkeringsmöjligheter.
* Möjlighet till visst distansarbete
* Goda möjligheter till utveckling/utbildning
* Friskvårdbidrag
* Frukost

Kontaktuppgifter
Detta är en rekrytering som utförs av Adecco.
Sista ansökningsdag är 2023-04-05 och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult.
Carina Falck carina.falck@adecco.se eller 0736-84 72 45

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 apr. 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare