Ogräsbekämpning/Vegetationsunderhåll på järnväg (Nationellt)

Ogräsbekämpning/Vegetationsunderhåll på järnväg (Nationellt)

Hej!

Vi söker nu nya medarbetare till kommande projekt gällande kemisk, mekanisk och termisk ogräsbekämpning på driftplatser (bangårdar & järnvägsstationer) samt av invasiva växtarter längs Sveriges järnvägsnät. Arbetet kommer att bedrivas nationellt i hela landet (Från Ystad till Haparanda), med utgångspunkt i Karlskrona.

Vi söker dig som vid en tidsbestämd period under sommarhalvåret (April-Augusti/September) är intresserad av att arbeta väldigt flexibelt och på resande fot med ogräsbekämpning.

Arbetet kommer att vara varierande och ogräsbekämpning maskinellt som såväl manuellt kommer att förekomma. En viss vana vid arbete med jordbruksmaskiner, ATV och/eller dylikt är meriterande. Även en vana vid arbete med ryggspruta och/eller övriga bekämpningsredskap är meriterande.

Tjänsten kommer att kräva ansvarstagande och engagemang, då arbetet bygger på mycket eget ansvar och självständighet. Vi arbetar efter arbetstiderna "7/7", vilket innebär att man jobbar sju dagar, för att därefter vara ledig i sju dagar. Det vill säga att man arbetar varannan vecka, vilket enligt vårt kollektivavtal räknas som heltid. Arbetet sker under varierande arbetstider, så både dag-, kväll- och nattetid kommer att förekomma.

  • B-körkort är ett krav.
  • BE-körkort eller högre är meriterande.
  • Innan arbetet börjar genomgår du ett antal veckors utbildningar som vi på Actum Greentech AB tillhandahåller med start i Mars/April. Dessa utbildningar är obligatoriska.
  • Lön enligt Sekos väg- och banavtal.
  • Innehav av Länsstyrelsens utbildning "Växtskyddsmedelutbildning klass 1L och 2L" är meriterande.


Ansök genom att skicka CV och personligt brev till följande e-postadress: info@actum-greentech.se

Senast ansökningsdag är 2023-02-19.


Vi kommer att kalla på jobbintervjuer löpande från och med 2023-01-16.
Mer info
Email Mejla Actum Greentech AB
Område Karlskrona
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé inriktar sig mot att kunna erbjuda flexibla lösningar på projekt till såväl privata som offentliga aktörer när det kommer till bemanning av personal, utförandeentreprenad inom den gröna sektorn, planering, förvaltning och produktion.

Vi är framför allt specialiserade på kemisk, mekanisk och termisk ogräsbekämpning inom infrastruktur samt av invasiva främmande växtarter.