Hoppa till innehåll
Actum Greentech AB logotyp

Ogräsbekämpning utmed hela Sveriges järnvägsnät vår/sommar 2024!

Publiceringsdatum
23 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Hej!

Vi söker nu nya medarbetare till kommande projekt gällande kemisk och mekanisk ogräsbekämpning på bangårdar samt av invasiva växtarter (jätteloka och parkslide) längs Sveriges järnvägsnät. Arbetet kommer att bedrivas nationellt i hela landet, från Ystad till Haparanda, med utgångspunkt i Karlskrona där vi har vårt huvudkontor och lager.

Vi söker dig som under en tidsbestämd period under vår- och sommarhalvåret (april-augusti/september), är intresserad av att arbeta väldigt flexibelt och på resande fot med ogräsbekämpning.

Arbetet kommer att vara varierande och ogräsbekämpning maskinellt som såväl manuellt kommer att förekomma. En viss vana vid arbete med jordbruksmaskiner, ATV och/eller dylikt är meriterande. Även en vana vid arbete med ryggspruta och/eller övriga bekämpningsredskap är meriterande.

Tjänsten kommer att kräva ansvarstagande och engagemang, då arbetet bygger på mycket eget ansvar och självständighet. Varje arbetslag är byggt på tre personer, två operatörer som sköter ogräsbekämpningen och en som tar hand om järnvägssäkerheten.

Vi arbetar efter arbetstiderna "7/7", vilket innebär att man jobbar sju dagar, för att därefter vara ledig i sju dagar. Det vill säga att man arbetar varannan vecka, vilket enligt vårt kollektivavtal räknas som heltid. Arbetet sker under varierande arbetstider, så både dag-, kväll- och nattetid kommer att förekomma.

Notera även att man under projektets gång kan komma att bli erbjuden övertidsarbete i form av ogräsbekämpning hos privatpersoner, företag och andra organisationer.

  • B-körkort är ett krav.


  • BE-körkort eller högre är meriterande.


  • Innan arbetet börjar genomgår du ett antal veckors utbildningar som vi på Actum Greentech AB tillhandahåller. Dessa utbildningar är obligatoriska och kommer att hållas både individuellt och i grupp mellan januari till april.


  • Lön enligt Sekos väg- och banavtal.


  • Innehav av Länsstyrelsens utbildning "Växtskyddsmedelutbildning klass 1L och 2L" är meriterande.


  • En vana av att använda iPad surfplatta samt program som ingår i Office365 (excel, word etc) är meriterande.


Ansök genom att skicka CV och personligt brev till följande e-postadress: info@actum-greentech.se

Senast ansökningsdag är 2024-01-14.

Vi kommer att kalla på jobbintervjuer löpande den kommande perioden. Jobbintervjuer kan komma att ske både fysiskt på plats i Karlskrona alternativt online via Google Meet beroende på vart du som sökande bor.
Actum Greentech AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 jan. 2024 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Actum Greentech AB grundades år 2016 i Ljungby, Kronobergs län. Sedan år 2022 bedrivs och utgår den praktiska delen av verksamheten från Karlskrona, Blekinge län. Under år 2023 har vi även öppnat ett kontor i Halmstad, Hallands län.

Vår affärsidé inriktar sig mot att kunna erbjuda flexibla lösningar på projekt till offentliga aktörer och företag när det kommer till bemanning av personal, utförandeentreprenad inom den gröna sektorn, planering, förvaltning och produktion.

Vi utför även uppdrag åt privatpersoner i Blekinge, Halland, Skåne och Småland.

Vår verksamhet är specialiserad på kemisk och mekanisk ogräsbekämpning inom infrastruktur samt av invasiva främmande växtarter.
https://www.actum-greentech.se/

Liknande Jobb