Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior utvecklingsingenjör till försvarsindustrin!

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Brinner du för att bidra till en säkrare värld, frihet och allas mänskliga rättigheter? Det gör vår kund med och här har du chansen att verkligen göra en insats för dessa värderingar! Om du dessutom vill arbeta i teknikens framkant, då har vi arbetet för dig! Vår kund vill alltid ligga steget före, både när de utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt men även i sin strävan efter att vara en arbetsplats med utrymme för nytänkande och samverkan. Låter detta som något för dig? Ta chansen och sök!Om tjänsten

Vi söker nu en utvecklingsingenjör inom signaturteknik för marina farkoster till Karlskrona. I rollen kommer man vara en viktig person i den tekniska utvecklingen. Bland annat kommer ansvarsområdena vara att utforma och implementera tekniska lösningar och minimera signaturavvikelser. Man kommer arbeta inom ett en bredd av tekniska system på marina farkoster samt pumpar, rörsystem, ventilationssystem och elmotorer. Arbetet sker på plats i Karlskrona.

Du erbjuds

 • En utvecklande roll på ett spännande globalt bolag med goda interna karriärsmöjligheter
 • Att få arbeta med världsledande teknologier
 • En dedikerad konsultchef som hjälper dig att utveckla dina färdigheter i yrkeslivet
  Detta är ett konsultuppdrag, där goda möjligheter till överrekrytering till kundföretaget finns, förutsatt att båda parter är nöjda. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Arbetsuppgifter
 • Delta i konceptfasen för att fastställa krav och mål för låga signaturer
 • Identifiera och analysera risker som kan påverka signaturprestanda
 • Utföra tekniska analyser, mätningar och simuleringar för att kontinuerligt förbättra och optimera system
 • Verifiera tekniska lösningar och säkerställ att de uppfyller kundkrav


Kvalifikationer
 • Har en civilingenjörsexamen inom teknisk fysik, elektroteknik eller datateknik
 • Flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Svenskt medborgarskap och fritt belastningsregister är ett krav.

Det är meriterande om du har läst inriktning mot signaler och sensorer eller fysikalisk elektronik är det ett plus. Det är även fördelaktigt om du har en anknytning eller bakgrund inom Försvarsmakten.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Förändringsbenägen
 • Stabil
 • Ansvarstagande

Säkerhetsprövning och kompletterande registerkontroll för säkerhetsklassade befattningar, görs i enlighet med Säkerhetsskyddslagen. Eventuell hälsoundersökning inklusive drogtest kan också vara aktuellt innan anställning. Startdatumet styrs av säkerhetsprövningen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se