Webbutvecklare

Webbutvecklare

Vår kund växer och behöver därför stärka upp teamet med fler webbutvecklare! Vill du jobba på en byrå med rolig företagskultur, trevligt kontor och spännande kunder i centrala Karlskrona?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en passionerad och driven webbutvecklare som brinner för ny teknik och modern webb, gillar att arbeta i team och är nyfiken på att lära sig nya saker och som är social och utåtriktad.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att utveckla i projekt eller med löpande kunder nära kundens andra utvecklare, duktiga designers och projektledare.
Du kommer att få jobba i olika typer av digitala projekt som varierar i längd och storlek, med möjlighet att jobba med flera olika typer av plattformar och språk.
Företaget håller sig uppdaterade med de senaste teknikerna och drar sig inte för att införa nya verktyg om dom ser att det ger ett mervärde i form av att arbetet blir roligare, effektivare eller bättre.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För oss är inte det viktiga att du kan alla dessa tekniker. Det viktiga är att du har en vilja att lära och en god allmän teknisk förståelse. Andra tekniker än de vi listat kan också vara meriterande.
  • Du bör ha minst BSc
  • 1-2 års erfarenhet efter högskola av systemutveckling, antingen backend eller frontend
  • Java Spring
  • React/React Native
  • Automation
  • Docker/Kubernetes
  • Scrum/Agil
  • Jira
  • Unix/Linux
  • GIT
Information och kontakt

Tjänsten är heltid.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Sök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Dock senast 2019-04-30

Ring gärna vid frågor, Christopher Muñoz, 0455-61 27 02 eller Kjelle Rutzell, 0455-61 27 01.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Christopher Muñoz
Telefon 0455 61 27 02
Område Karlskrona
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.