Tungbilsmekaniker

Tungbilsmekaniker

Om företaget
Vill du arbeta i en modern verkstad med kompetenta och engagerade kollegor? Nu hjälper vi vår kund i Karlskrona att hitta deras nästa tungbilsmekaniker.

Dina arbetsuppgifter
Som fordonstekniker arbetar du med allt från service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer. Som fordonstekniker behöver man kunna hitta snabba och effektiva lösningar där kvalitet och säkerhet är av högsta prioritet. Du kommer främst arbeta med tunga fordon.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med fordonsteknisk inriktning. Du har dokumenterad erfarenhet från fordonsbranschen och vi ser en stor fördel om du tidigare arbetat med olika märken och att du har erfarenhet av både buss och lastbil. Som person bör du vara initiativrik, noggrann, flexibel och ha lätt att samarbeta med andra. För att få de bästa förutsättningarna kommer du att utbildas både internt och externt för att lära dig mer om de specifika fordonstyper och modeller som handhas i verkstaden. Krav är B-körkort och mycket goda kunskaper i svenska.


Information och kontakt
Tjänsten är heltid/dagtid, arbetsorten är Karlskrona.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 24/2 och vi tar endast emot ansökningar via www.wikan.se

För mer info kontakta Emma Moding, 0455-61 27 03 eller Kjelle Rutzell, 0455-61 27 01.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Mer info
Kontaktperson Emma Moding
Telefon +46 455 61 27 03
Område Karlskrona
Yrkesroll Fordon, Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du arbeta i en modern verkstad med kompetenta och engagerade kollegor? Nu hjälper vi vår kund i Karlskrona att hitta deras nästa tungbilsmekaniker.