Fordonselektriker

Fordonselektriker

Nu söker vi fordonselektriker till en av våra kunder i Karlskrona.

Dina arbetsuppgifter

Du skall kunna utföra elinstallationer på tunga fordon efter ritningar och anvisningar.
Du som söker skall ha goda kunskaper i fordonsel och önskvärt är att du har arbetat med digital el och programmering.

En stor fördel är om du är allmänt kunnig och intresserad av att meka. Erfarenhet och kunskap inom hydraulik och pneumatik är mycket meriterande.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du bör ha en bakgrund med fordonsteknisk utbildning eller motsvarand och då gärna med några års arbetslivserfarenhet från branschen.
Har du en fordonselektrisk eller motsvarande utbildning med påbyggnad inom styr och reglerteknik är det mycket meriterande.

Det krävs att du har ett allmänt och stort teknikintresse.

Som person är du noggrann, engagerad, flexibel och gillar att arbeta i ett högt tempo.
Du är också innerligt kvalitetsmedveten och noggrann. Du behöver även vara flexibel då det kan vara många bollar i luften samtidigt.

Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. och du är intresserad av förbättringsarbete och utveckling.

B-körkort är ett krav. Du kan kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Information och kontakt

Tjänsten är heltid och förlagd på dagtid.

Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal som förväntas övergå i anställning direkt hos kunden om allting fungerar som det ska.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Sök snarast då tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden dock senast den 30:e juni.

Ring gärna vid frågor, Kjelle Rutzell, 0455-61 27 01 eller Christopher Muñoz, 0455-61 27 02.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Kjelle Rutzell
Telefon 0455-61 27 01
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.