Bussmekaniker/verkstadsansvarig och busschaufförer

Bussmekaniker/verkstadsansvarig och busschaufförer

Trossö Buss söker dig som är mekaniker med stort intresse för fordon och teknik, och inte är rädd för utmaningar. Som mekaniker hos oss får du ett omväxlande och självständigt jobb, och blir en viktig del i vårt team. Vår arbetsplats präglas av ansvar, kvalitét och respekt för varandra.
Du får ett varierat arbete, då du själv sköter hela processen. Du gör själv tekniska bedömningar av olika system i bussen och utför lämpliga åtgärder. Utöver verkstadsarbetet är man delaktig i det dagligt förekommande arbetet på en bussdepån. För att trivas bör du vara flexibel, strukturerad och tycka om att samarbeta med andra människor, och det är ingen nackdel att vara stresstålig.

Tjänsten är en tillsvidare på heltid.

Det här behöver du ha Fordonsteknisk eller verkstadsteknisk utbildning eller tidigare erfarenhet av att arbeta med bussar.

B-körkort

Van vid att använda systemstöd och god datorvana

Har du D-körkort, yrkeserfarenhet av tungt fordonstekniskt arbete är detta meriterande, utbildning eller erfarenhet inom fordonsel eller klimatanläggningar.

Busschaufförer

Vi söker också chaufförer till vår beställnings- och skoltrafik. Här är givetvis kravet att du har D-körkort gärna med släpbehörighet, behärskar det svenska språket i tal och skrift. Anställningsform är behovsanställning till att börja med. Har du frågor eller du vill skicka in din ansökan, gör du det till magnus@trossobuss.se eller på telefon 0455 – 470 75 och fråga efter Magnus Petersson.
Mer info
Telefon 0455-470 75
Område Karlskrona
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://trossobuss.se/
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trossö Buss AB är ett familjeföretag som bedriver beställningstrafik och skolbusstrafik samt ett eget reseprogram. Vi har för tillfället 26 bussar i vår fordonsflotta, bussarnas storlek varierar mellan 19 och 58 personer.

Vi sköter all service och reparationer av våra bussar i vår egna verkstad.