Kundtjänstmedarbetare till Telenors storkundstjänst

Kundtjänstmedarbetare till Telenors storkundstjänst

Vill du arbeta med kundtjänst och teknisk support för företagskunder inom Telenor? Då har vi ett attraktivt erbjudande för dig i Karlskrona! Telenor tillhör kanske ett av Sveriges mest välkända varumärken. I deras portfölj har de flera starka produkter och tjänster - helt enkelt dina verktyg för att få riktigt nöjda kunder. Som kundtjänstmedarbetare hos oss så kan ditt nästa arbete börja snabbare än du tror och tjänsten är långsiktig. Med dig i bagaget har du intresse för teknik, gymnasieutbildning och såväl förmåga som vilja att hjälpa dina kunder till rätt erbjudande, service eller stöd. Något för dig? Då hoppas vi på din ansökan, redan idag!

Omfattning:
Heltid 8-17 (måndag-fredag, kväll- och helgpass kan förekomma.) För start enligt överenskommelse och med uppdrag tillsvidare.

Arbetsbeskrivning:

Telenor är ett internationellt storbolag med gott rykte, förtroende på marknaden och ett attraktivt varumärke. Här sitter du tillsammans med flera glada kollegor och tillsammans är det ni som är ansiktet utåt för våra företagskunder. Det lägg stor vikt på ett bra kundbemötande då det är du som agerar ansikte utåt mot storkunder för Telenors räkning.

Innan du börjar i svaret så erbjuder vi en gedigen introduktion följt av utbildning i våra system och kundvård. Med andra ord så får du alla verktyg för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Med din upplärda kunskap och förtroendeingivande personlighet leder du kund rätt väg för att tillsammans lösa möjliga bekymmer eller funderingar.

Dina arbetsuppgifter:
Ärendehantering, informationssökning och rådgivning gällande företagets produkter och tjänster.
Kvalificerad kundservice och enklare försäljning via telefon och e-post.

Kvalifikationer:

Här behöver du:
Gymnasieutbildning.
Datorvana.
Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet - därför söker vi just dig! Du med positiv inställning och tekniskt intresse. Visst kan man inte veta allt, men det kompenserar du genom att vara intresserad och lyhörd. På så sätt axlar du kundens problem, sätter dig in i vår portfölj och presenterar en passande lösning.

Andra beskriver dig nog som hjälpsam, men det tänker du nog inte på. För du är ju du, proffsig och engagerad. Kundservice är ju oftast det - engagemang och rätt inställning. VI tycker det är bra om du tar egna initiativ och ansvar. Och så är du ju noggrann (för att undvika andra fel på vägen.)

Sist men inte minst så tror vi att du triggas av mål. Som ett sätt att veta att du är på rätt väg - och när du levererat sådär bra som bara du kan. Låter det som du? Då är det dig vi vill träffa. Välkommen med din ansökan!

Det är plus (men inte krav) om du har arbetat med kundtjänst, support eller liknande verksamhet liksom om du har vana av försäljning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-11-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
William Andersson | william.andersson@randstad.se |
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.