Vi söker nu butiksmedarbetare extra till en fackhandel i Karlskrona!

Vi söker nu butiksmedarbetare extra till en fackhandel i Karlskrona!

Till kommande uppdrag inom lager söker vi dig som är intresserad av att jobba extra vid sidan av dina studier eller annan huvudsaklig sysselsättning som ett extrajobb på 50% eller idrottsutövare på professionell nivå.

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill arbeta som butiksmedarbetare för vår kunds räkning!

Uppdraget hos vår kund kommer att innebära sedvanligt butiksarbete såsom kundbemötande, inventering och butiksplock. Arbetet innebär hög grad av service och mycket kundkontakt.

Arbetstiderna är varierande mellan 06.30 - 16.30, måndag - fredag men framförallt förmiddag någon eller några dagar i vecka. Upplärningen för tjänsten kommer starta omgående och vi ser detta som ett långsiktigt extrajobb som kommer fortlöpa även under våren. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult och är på deltid.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker är en positiv och framåt person som tycker om att ge god service och vet vad det innebär att sätta kunden i fokus. Du är samtidigt ordningsam, effektiv och flexibel. Vi söker dig som tar ett tydligt ansvar och vill överträffa kundens förväntan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av butiksarbete/serviceyrket mer meriterande är om du har erfarenhet från el eller som elektriker.

Ansök gärna redan idag då intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Service, Butik, Fackhandel

Sökord: Service, Butik, Fackhandel
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com