Vi söker lagerarbetare för kommande uppdrag med uppstart i höst!

Vi söker lagerarbetare för kommande uppdrag med uppstart i höst!

Är du en social och noggrann person som letar efter ett extrajobb att kombinera studier eller en annan tjänst. Då kan du vara den vi letar efter!

Information om uppdraget:

Nu är vi på jakt efter duktiga lagerarbetare med uppstart under höst och som har möjlighet att arbeta minst 2 pass i veckan. Arbetsdagarna är flexibla och bokas utifrån din tillgänglighet samt kundens behov. Arbetspassen är också varierande, och kan bestå av både kortare och längre pass. Det förekommer pass under både dag och kväll/natt. Som lagermedarbetare kommer du jobbar självständigt såväl som i grupp, och jobbar löpande med att uppnå kvalitét samtidigt som du är effektiv. Behovet av personal förekommer både med framförhållning men även ersättning av sjuka kollegor, vilket gör hög tillgänglighet samt inhopp på kort varsel uppskattad.

Detta söker vi:

Detta söker vi:
För att du ska trivas i rollen och snabbt komma in i arbetet ser vi att du är driven, flexibel men framför allt att du har en god samarbetsförmåga.
  • Du trivs med fysiska arbeten då tunga lyft kan förekomma.
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Truckkort är meriterande men inte ett krav
  • Tidigare erfarenhet av lager och logistik
Vi kommer att göra en bakgrundskontroll som en del av processen.

Varmt välkommen med din ansökan

Sökord: Lagerarbetare, Lager, Logistik, Lagermedarbetare

Sökord: Lagerarbetare, Lager, Logistik, Lagermedarbetare
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com