Teknikinformatör till innovativt IT-företag i Karlskrona!

Teknikinformatör till innovativt IT-företag i Karlskrona!

Är du duktig på att underlätta förståelsen av komplexa tekniska produkter? Är du analyserande och strukturerad? Vill du vara med och bidra i ett växande och globalt företag? Då har vi helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund i Karlskrona sökes nu en teknikinformatör. Vår kund är ett växande globalt IT företag inom konsultverksamhet som på ett innovativt sätt ger mervärde åt kunder. Tjänsten innebär att underlätta komplexa tekniska produkter för användare, genom att analysera och utveckla innehåll och struktur av teknisk information för bättre läsbarhet. Vi letar efter dig med teknisk bakgrund som även kommer arbeta med layout av teknisk information i InDesign. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i företaget där du kommer arbeta i samarbete med andra och vara placerad ute hos kund.

Placeringsort för tjänsten är i Karlskrona, med arbetstid kontorstider. Du kommer till en början bli anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund, där vi ingår en 6 månaders provanställning. I förlängningen finns möjlighet att bli övertagen av kunden. Tjänsten kommer tillsättas enligt överenskommelse. Vi gör löpande intervjuer och urval, så ansök redan idag!

Detta söker vi:

Vi letar efter dig med:
Teknisk eller informativ utbildning från högskola/universitet inom kommunikation, informationsdesign, elektronik, maskin, eller mekatronik.
  • Minst 1 års erfarenhet av teknisk dokumentation i en roll som teknikinformatör, informationsingenjör eller teknisk skribent.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Kännedom om XML, SGML och CMS.
  • Goda kunskaper i InDesign.
Som teknikinformatör ska du ha ett genuint intresse för teknik och språk. Personliga egenskaper värdesätts högt där vi letar efter en initiativtagande, kommunikativ person som trivs i en internationell miljö där du kommer arbeta resultatorienterat. Vidare är du strukturerad, noggrann och med god analyserande förmåga. Då du kommer arbeta i nära samarbete med kunder ses det som meriterande med tidigare erfarenhet av kundkontakt.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se