Tekniker sökes till utrullningsprojekt!

Tekniker sökes till utrullningsprojekt!

Har du ett tekniskt intresse och vill ha erfarenhet från IT-branschen? Är du social och lösningsorienterad? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning efter en tekniker för ett utrullningsprojekt i Karlskrona. De installerar, underhåller och hjälper sina kunder att använda sin teknologi. De har kunder inom diverse olika branscher, såsom bank, försäkringsbolag, vården, restaurang och datacenter.

Nu söker vi efter en tekniker till ett utrullningsuppdrag omgående. Man kommer att arbeta hos vår kunds kund i Karlskrona. Arbetsuppgifterna består i korthet av att:
  • Ställa upp kontorsplatser ute hos kunder
  • Starta upp datorerna
  • Kunna bistå personalen med enklare teknisk support vid behov
  • Sköta viss montering av datorer och arbetsstationer
Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är en lagspelare som är lösningsorienterad och som inte har några problem med att arbeta på olika platser från dag till dag. Vi ser gärna att du är serviceminded då du kommer arbeta ute hos vår kunds kund. Du har en god fysik och självklart ett tekniskt intresse. Du behöver kunskaper inom Windows 10 för att vara aktuell för tjänsten. Det är meriterande om du gått en IT- eller teknikrelaterad gymnasial utbildning. Det är också meriterande om du har arbetat med liknande uppdrag, men det är inte ett krav. Flytande svenska är ett krav. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 14 aug 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com