Systemadministratör sökes till Karlskrona!

Systemadministratör sökes till Karlskrona!

Är du en driven person som brinner för programmering samt har erfarenhet av .net och C#? Vill du jobba i en varierande roll hos ett välkänt konsultbolag inom IT-branschen? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en Systemadministratör/Systemutvecklare med placering i Karlskrona.

Vår kund är en global leverantör av tekniska lösningar, bland annat inom mjukvaruutveckling och produktinformation. Kunden är ett konsultföretag med etablerade, långsiktiga relationer hos ledande internationella företag. Hos kunden arbetar du i nära team med andra där innovativa lösningar på problem värdesätts. Du ska ha en stor passion och en stark drivkraft att prestera för att passa in hos vår kund. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Vi vill därför hitta dig som är intresserad av att arbeta i en varierad roll där du får chansen att arbeta med olika tekniker, system och kunder i olika branscher. Som person har du ett inre driv och en strävan efter att utvecklas tillsammans i ett team med kompetenta kollegor. I denna tjänst kommer du att ha nära kontakt med kunder där du jobbar mycket med utveckling, problemlösning och att bygga kundanpassningar av kundens system. Kommunikation med kund är viktigt, därför behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Detta söker vi:
  • Dokumenterad erfarenhet av att arbeta med Oracle 12c, PL/SQL. Erfarenhet av andra relationsdatabaser/SQL är meriterande.
  • Förmåga att lyssna på användare och förstå verksamhetens behov av IT-stöd.
  • Förståelse för ERP-system (Enterprise Resources Management)
  • Erfarenhet från någon typ programmering/scriptning, gärna C#/.NET, VBScript, Lua
  • Någon erfarenhet av att arbeta med och Windows Server 2012 + IIS 8
  • Kännedom om SQL Developer, SQL*Plus, MS Excel och Oracle Forms 4.5/6.0.
  • Arbetat med administration, 2nd line support, underhåll och vidareutveckling av ERP eller liknande komplexa system.
Personliga egenskaper värdesätts högt där vi letar efter en initiativtagande, kommunikativ person som trivs i en internationell miljö där du kommer arbeta resultatorienterat. Vidare är du strukturerad, noggrann och med god analyserande förmåga. Då du kommer arbeta i nära samarbete med kunder ses det som meriterande med tidigare erfarenhet av kundkontakt. Sist men inte minst så drivs du av att ständigt utvecklas och att ha kul på jobbet!

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att ersättas innan sista ansökningsdag. Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Systemutvecklare, Systemadministratör

Sökord: Systemutvecklare, Systemadministratör
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com