Student sökes för extrajobb som supporttekniker i Karlskrona

Student sökes för extrajobb som supporttekniker i Karlskrona

Vi söker nu, för kunds räkning, dig som studerar och vill få värdefull erfarenhet som supporttekniker. Om du har ett stort teknikintresse och vill hjälpa andra är detta helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker en supporttekniker som kommer arbeta extra hos vår kund i Karlskrona. Du kommer i första hand att arbeta med support där du kommer att supportera kunders användare på plats. Din uppgift kommer att vara att ge kunderna den bästa möjliga supporten av problem med mjukvara, hårdvara och kringutrustning.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten är på deltid där ett krav är att du studerar på minst 50 % för att vara aktuell för tjänsten. Arbetstid är förlagd under kontorstid, måndag till fredag. Placeringsort är Karlskrona. Du arbetar efter din tillgänglighet och behovet hos vår kund, där vi gärna ser att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.

Detta söker vi:

Vi söker dig med ett stort IT-intresse som studerar inom området och nu vill få värdefull erfarenhet i samband med studierna. Vi ser gärna att du har kunskap inom support av datorer och kringutrustning som är anslutna i nätverk. Meriterande är om du tidigare arbetat inom support eller inom IT-området. Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. B- körkort är ett krav för tjänsten. Vi söker dig som studerar på minst 50 %.

Du är social, driven och självgående. Du har förmågan att leda ditt arbete och vara professionell både gentemot kollegor och kund. Du har även en positiv inställning och är lösningsfokuserad med ett visst affärsmässigt tänk. Låter det här som dig? Tveka inte att ansöka redan idag då intervjuer och urval sker löpande!
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com