Student sökes för extrajobb inom IT/Teknik sökes!

Student sökes för extrajobb inom IT/Teknik sökes!

Vi söker nu, för våra kunders räkning, dig som studerar och vill få värdefull erfarenhet vid sidan av dina studier. Om du har ett stort teknikintresse och vill hjälpa andra är detta helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

För kommande uppdrag hos vår kund letar vi efter dig som studerar fristående kurser inom IT eller exempelvis något av programmen som Webbprogramering, Interaktionsdesign eller Utveckling och drift av Mjukvarusystem.

Vi tror att du är en person som vill få möjlighet att jobba och tillämpa din utbildning vid sidan av dina studier och tänker att detta är en perfekt möjlighet för dig. Vi letar efter dig som vill arbeta extra antingen hos en kunds support team som supporttekniker eller få möjlighet att arbeta mer med antingen frontend eller backend utveckling i projekt.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten är på deltid där ett krav är att du studerar på minst 50 % för att vara aktuell för tjänsten. Arbetstid är förlagd under kontorstid, måndag till fredag. Placeringsort är Karlskrona. Du arbetar efter din tillgänglighet och behovet hos vår kund, där vi gärna ser att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.

Detta söker vi:

Vi söker dig med ett stort IT-intresse som studerar inom området och nu vill få värdefull erfarenhet i samband med studierna. Vi ser gärna att du har kunskap inom support av datorer och kringutrustning som är anslutna i nätverk, har arbetat med frontendutveckling tidigare kanske med att skapa hemsidor eller har du erfarenhet från backend utveckling och vill utveckla dessa tillsammans med erfarna kollegor.

Meriterande är om du tidigare arbetat inom support eller inom IT-området. Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Vi söker dig som studerar på minst 50 %.

Du är social, driven och självgående. Du har förmågan att leda ditt arbete och vara professionell både gentemot kollegor och kund. Du har även en positiv inställning och är lösningsfokuserad med ett visst affärsmässigt tänk. Låter det här som dig? Tveka inte att ansöka redan idag då intervjuer och urval sker löpande!
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se