Mekanikkonstruktörer sökes för kommande uppdrag i Växjö

Mekanikkonstruktörer sökes för kommande uppdrag i Växjö

Är du en erfaren mekanikkonstruktör på jakt efter nästa utmaning i karriären? Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta självständigt men ändå i ett härligt team med engagerade kollegor? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som mekanikkonstruktör på något av våra kunduppdrag arbetar du i projektform och får möjligheten att delta i såväl små som stora projekt. Din kompetens och dina erfarenheter matchas mot företagets aktuella kunduppdrag, och du får möjlighet att utvecklas inom det område just du är bra på. Du arbetar såväl självständigt som i team, och uppdragen kan gälla såväl arbete in-house som ute i en kundorganisation.

För denna typ av uppdrag till våra kunder arbetar vi med både direktrekryteringar och konsultuppdrag. Vi söker dig som är på jakt efter nästa utmaning i karriären och vill arbeta hos någon av våra kunder på heltid.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för denna tjänst har du en teknisk utbildning på kandidatnivå eller högre, exempelvis högskole eller civilingejör. Det är mycket meriterande om du har några års erfarenhet av CAD-verktyg som Inventor eller motsvarande. Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och mekanik. Du vågar ställa krav på konstruktionen och du kan ta egna initiativ och är kvalitets och säkerhetsmedveten. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt gärna ett nordiskt språk.

Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in ditt CV till StudentConsulting redan idag! Vi intervjuar kandidater löpande! Vid frågor om tjänsten kontakta: amelie.aronsson@studentconsulting.com
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se