IT-tekniker sökes för uppdrag i Karlskrona

IT-tekniker sökes för uppdrag i Karlskrona

Är du intresserad av att jobba med IT och teknik? Har du tidigare erfarenhet av att ge teknisk support eller utföra installationer? Är du en problemlösare och som vill testa på att jobba i en konsulterande roll i höst? Se hit!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting efter en IT-tekniker till en av våra kunder i Karlskrona. Vi söker dig som har ett genuint intresse och kunskap inom IT eller besitter relevant utbildning för uppdraget. Behovet är i första hand av en person som letar efter en deltidstjänst, och/eller en tjänst att kombinera med en annan huvudsaklig syssla eller studier!

Du kommer i första hand att arbeta i en konsulterande roll som It-tekniker där du kommer få möjlighet att hjälpa kunders användare på plats. Din uppgift kommer att vara att ge kunderna den bästa möjliga supporten av problem med mjukvara, hårdvara och kringutrustning. Arbetsuppgifterna utgörs av dagligt installations-, service, underhåll samt supportarbete.

Dina arbetsuppgifter kan inkludera:
  • Bemanna en servicedesk och supportera användare på plats
  • Diagnostisera, prioritera och lösa IT-relaterade ärenden
  • Installation, underhåll och användarhantering
  • Vara stöd i driften av servrar och nätverk
Du kommer inledningsvis att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Du ska kunna vara tillgänglig under kontorstid, måndag till fredag. Tjänsten tillsätts omgående! Vi söker dig som ser långsiktigt på tjänsten och för rätt person finns även möjligheten att bli övertagen direkt till kund. Placeringsort är Karlskrona.

Detta söker vi:
  • Dig som har ett genuint intresse för IT
  • Tidigare erfarenhet av arbete som teknikkonsult, supporttekniker eller motsvarande.
  • Goda kunskaper inom AD, Microsoft och Office365.
  • Kunskap inom support av datorer och kringutrustning som är anslutna i nätverk.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.
  • B-körkort och egen bil är meriterande.
Vi tror att du är en person som har genuint intresse av IT-branschen och kan lite av allt. Du är öppen, ödmjuk, social, driven och självgående. Du har förmågan att leda ditt arbete och vara professionell både gentemot kollegor och kund. Du har även en positiv inställning, är flexibel samt är lösningsfokuserad med ett visst affärsmässigt tänk. Låter det här som dig? Tveka inte att ansöka redan idag!

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sökord: IT, servicedesk, IT-tekniker, Karlskrona, Deltid

Sökord: IT, servicedesk, IT-tekniker, Karlskrona, Deltid
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com