Extrajobb som installationsmontör i Karlskrona!

Extrajobb som installationsmontör i Karlskrona!

Är du student och taggad på att tjäna lite extrapengar vid sidan av studierna? Vill du ha ett långvarigt extrajobb som startar igång nästa vecka?

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för kunds räkning dig som trivs med att arbeta praktiskt. Du kommer att arbeta som montör med :
  • Frakta möblemang
  • Montera och installera möbler samt enklare IT-lösningar
Arbetspassen är förlagda måndag-fredag ca 08-17:00, tjänsten är på deltid och för att vara aktuell måste du vara studerande på minst 50%. Du bör även vara tillgänglig för arbete minst två dagar i veckan under hösten och framåt men kan förekomma perioder på en veckas jobb- Leveranserna startar och avslutas med företagsbil hos kunden i Lyckeby/Karlskrona, med Blekinge som körområde. Vi söker nu studenter på högskola, universitet eller Komvux.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Då man arbetar mycket ute hos kund ser vi gärna att du är serviceminded samt trivs med att hitta praktiska lösningar. Du ska också vara självgående och flexibel i ditt arbete då arbetsdagar- och arbetsuppgifter varierar.

Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag då intervjuer och urval kommer att ske löpande!
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se