Ekonomiassistent till Karlskrona

Ekonomiassistent till Karlskrona

Vill du få värdefull erfarenhet under studietiden av hur det är att arbeta med erfarna kollegor. Är du organiserad, flexibel och effektiv i dina lösningar av problem? Då har vi helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent på deltid, med placering i Karlskrona. Tjänsten innebär att stötta en ekonomiavdelning där du hanterar, scannar och mappar fakturor, sköter vissa administrativa uppgifter och arbetar med leverantörreskontra.

Uppdraget beräknas starta så fort vi hittat rätt kandidat och är tänkt fortsätta till årsskiftet med möjlighet till förlägning tjänsten beräknar uppgå till 20 timmar i veckan. I och med att uppdraget är på deltid måste du vara studerande på minst 50% annars är du inte behörig för tjänsten.

Arbetstiderna är dagtid under kontorstider, men är flexibelt i när efter dialog med kund. Du kommer att arbeta som konsult via StudentConsulting, och vara uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker har minst 1 år av högre ekonomistudier avklarade alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av ekonomirelaterade- eller administrativa arbetsuppgifter är en stor fördel och gärna då inom leverantörsreskontra. Då mycket av arbetsuppgifterna är repetitiva krävs det att du är effektiv samtidigt som du är noggrann och organiserad. God datavana och kunskaper i Excel är ett krav. Som person är du engagerad, strukturerad och självständig. Du behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Erfarnhet av systemet Navision är meriterande.

Låter detta intressant? Tveka då inte att söka tjänsten så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande och tilltänkt start är omgående.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se