CE-chaufförer sökes för heltidsuppdrag i sommar i Karlskrona!

CE-chaufförer sökes för heltidsuppdrag i sommar i Karlskrona!

Vi söker nu dig med CE-körkort som vill arbeta heltid som chaufför i sommar mellan veckorna 23-33.

Information om uppdraget:

Arbetet består av lastning och distribuering av paket i Karlskrona med omnejd. Det finns både dag -, kväll - och natturer, beroende på tidigare erfarenhet samt behov hos kunden.

Du är en social person som är van vid att lösa problem på egen hand. Som person är du självgående, initiativtagande och punktlig. Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flexibel och stresstålig. Självklart har du CE-körkort och gärna erfarenhet från chaufförsyrket. Du är noggrann och ansvarstagande och behärskar svenska i tal och skrift. Digital färdskrivare ADR-intyg och YKB är ett krav.

Du är serviceinriktad och mån om kunderna. På Student Consulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden.

Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag!
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com