Vill du jobba med Sveriges finaste säljteam?

Vill du jobba med Sveriges finaste säljteam?

Brinner du för försäljning och möten med människor? Vill du arbeta i en organisation med en tydlig säljstruktur, hög kvalitetsmedvetenhet och med ett starkt fokus på att utveckla sina medarbetare? SP & VI är inne i en spännande fas och nu ges du möjligheten att vara med på denna häftiga resa.

Här finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du kommer att ha stor frihet i ditt dagliga arbete. Du kommer att tillhöra ett härligt säljteam med sociala, erfarna och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans! Vi uppmuntrar synpunkter, åsikter och idéer samt firar varandras framgångar och gläds tillsammans när vi lyckas. Om du skulle trivas i en sådan miljö är du självklart vår blivande kollega!

Dina arbetsuppgifter

Som säljare på SP & VI så ansvarar du för ett eget säljdistrikt. Där jobbar du med försäljning till befintliga företagskunder samt bearbetar nya. Du hanterar hela säljcykeln från prospektering och mötesbokning till fysiskt möte och orderskrivning. Det finns bra redskap och stöttning inom organisationen som ger dig bästa förutsättningar i din tjänst som säljare. Du är ett viktigt kugghjul i vår säljorganisation och får en omväxlande roll som innebär:
  • Mycket kunddialoger och nätverkande
  • Förvaltande av befintliga kunder
  • Prospektering och uppsökande försäljning
  • Nykundsbearbetning
Din profil

Du är en självgående och resultatinriktad person som motiveras av att alltid uppnå dina mål. Självklart har du ett stort kontaktnät och en förmåga att skapa samt bibehålla goda relationer med kunder. Du gör saker direkt, är van vid och drivs av att arbeta med tydliga mål. Ditt starka resultatfokus i kombination med hög aktivitet, ett strukturerat arbetssätt och uthållighet gör dig framgångsrik som säljare. Din förmåga att anpassa din säljstil till olika kundtyper utgör ytterligare en av dina framgångsfaktorer tillsammans med din lyhördhet och goda kommunikationsförmåga.
Vi söker dig som:
  • har B-körkort
  • har relevant bakgrund med tidigare erfarenhet av försäljning och bearbetning av nya kunder. (gärna med dokumenterat resultat)
  • har vana och trivs med att arbeta i ett högt tempo och drivs av att ständigt sträva mot höga resultat
  • behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
Vad kan vi erbjuda dig?
Som ny medarbetare får du en bra grundlön med möjlighet till bonus på månads- och årsbasis.
Vid fast anställning erbjuder vi ett av Sveriges mest förmånliga tjänstepensionssystem.
Alla säljare har 5 veckors semester på sommaren och 4 på vintern, tjänstebil samt all nödvändig teknisk utrustning.

Med SP & VI har du möjlighet att påverka din egen lön och din utveckling. Vi driver ett diplomerande utbildningsprogram i fem steg, med en grundutbildning, och fyra avancerade steg. Du har en personlig säljledare med minst 9 års erfarenhet som samåker med dig.

Vår sälj- och kommunikationsapplikation, som vi utvecklade tillsammans med WIP, är den första i sitt slag i Sverige och har vunnit priset som Best Business Solution.

Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar SP & VI med SKILL och du kommer att bli anställd hos SP & VI. I din ansökan vill vi ha en kort sammanfattning av hur du passar för tjänsten, samt en motivation till varför just du är en lämplig kandidat. Det kan även tillkomma tester i rekryteringsprocessen.

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Madelene Merkel via mail: madelene.merkel@skill.se
Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://skill.se/lediga-jobb/sale-jobb/vill-du-jobba-med-sveriges-finaste-saljteam/
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För 50 år sen drömde vår lilla firma om att bli bäst på service och exklusiva produkter i Sverige. Den drömmen är idag vår affärsidé. Vi säljer exklusiva företagspresenter med inriktning på innovativa, kvalitativa bruksartiklar och representerar några av världens främsta varumärken. Idag är vi störst i branschen med 20 säljare och visionen att växa ännu mer. Huvudkontor och lager ligger sedan 1973 i Nättraby i Blekinge. Våra säljare bor och verkar över hela Sverige.