Rekryterande konsultchef till Skill

Rekryterande konsultchef till Skill

Skill söker rekryterande konsultchef till Karlskrona
Vi växer och får ökat förtroende hos vår senaste samarbetspartner NKT. Därför behöver vi förstärka vårt team med en konsultchef.

En av våra starka framgångsfaktorer är att vi alltid hjälps åt. Vi firar varandras framgångar och gläds tillsammans när vi lyckas. Tillsammans bildar vi ett härligt gäng där vi uppmuntrar åsikter, synpunkter och idéer. Om du skulle trivas i en sådan miljö är du kanske vår blivande kollega! I din roll kommer du att arbeta mycket nära vår nya samarbetspartner NKT.

Om företaget
Skill är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en växande nationell närvaro. Våra ägare, som är 18 industriföretag, tre kommuner och ett regionförbund, vill att vi arbetar med att säkerställa kompetensförsörjning av högsta kvalitet. En viktig del i detta är att hjälpa våra kunder att rekrytera rätt kompetens till sitt företag.
I vårt uppdrag ligger också att vara engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungera som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. Skill har idag kontor i Linköping, Norrköping, Motala, Jönköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlskrona. Dessa kontor bemannas av sammanlagt ett 80-tal personer. Över 700 konsulter är uthyrda till våra kunder och vi gör flera hundra rekryteringar direkt till kund under ett år.

1 januari tog vi över bemanningen av arbetare på en av Karlskronas största industrier, NKT. Detta innebär i praktiken att vi fick möjlighet att välkomna 50 nya konsulter till vårt härliga gäng av talanger. Vi är för närvarande i full gång med att rekrytera ännu fler då NKT är ett växande bolag. Bland annat behövs ytterligare operatörer och ca 100 sommarjobbare inom olika roller.

Dina arbetsuppgifter
Som konsultchef i Karlskrona ansvarar du för hela rekryteringsprocessen från behovsanalys och kravprofil till uppföljning och utvärdering. I nära dialog med våra kunder kvalificerar du kandidater genom intervjuer, tester och referenser för att säkerställa att presenterade kandidater motsvarar kravprofilen. Vid planerade avstämningsmöten presenterar du kandidater men visar också hur Du arbetar framåt. Din roll kan variera över tid och du kan komma att arbeta mot andra kunder stora som små, företrädesvis inom industrin. I uppdraget ingår även att fungera som konsultchef för uthyrda konsulter. Därför krävs att Du har ett stort eget ansvar med många kundkontakter och trivs med att ha många processer igång. Du är en lagspelare och jobbar nära dina kollegor där samarbete är viktigt.
Tjänsten är placerad i Karlskrona, tillträde enl överenskommelse.

Din profil
Vi tror du har en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning, ex HR, beteendevetenskap eller dylikt eller erfarenhet som gett motsvarande kompetens. Du har erfarenhet från arbete där samtal och kommunikation med andra människor har varit en central del. Om du har erfarenhet av rekrytering och bemanning är detta meriterande. Ett nätverk inom och kunskap om industrin i regionen är en stor fördel. Rollen kräver ett strukturerat arbetssätt och förmåga att vara flexibel och kommunikativ i ett högt arbetstempo.
Din förmåga att skapa och behålla goda relationer med kunder och kandidater är en framgångsfaktor. Du delar med dig av din kompetens och erfarenhet till dina kollegor och bidrar till en god stämning.

Ansökningsförfarande
Har du frågor gällande tjänsten kontakta då kontorschef Richard Herbertsson, 0455–10401, richard.herbertsson@skill.se.
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://skill.se/lediga-jobb/skill-soker-rekryterande-konsultchef-till-karlskrona/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.