Produktionsingenjör Hus Sydost - Karlskrona

Produktionsingenjör Hus Sydost - Karlskrona

Skanska i Blekinge söker nyutexaminerade ingenjörer för framtida utmaningar inom byggproduktion!

På Skanska Hus Sydost skapar vi arbetsplatser som får både människor och företag att växa. Vi bygger allt från bostäder till kommersiella lokaler och kontor - och detta utifrån bästa kvalité och nöjd kund i fokus. Vi skapar energieffektiva kontor samtidigt som vi producerar hållbara bostäder för människor att bo och leva i. Skanska är en organisation med stora utvecklingsmöjligheter och vi har tydliga ambitioner för vår verksamhet. Vi söker dig som är i början på din karriär och vill utvecklas tillsammans med oss.

Ny på Skanska

Som nyexaminerad ingenjör på Skanska anställs du i rollen som produktionsingenjör. Detta för att du på några års sikt skall växa in i rollen som antingen projektingenjör, kalkyl eller som arbetsledare. Under dina första år genomgår du ett utbildningspaket för att få insikt i byggprocessens alla olika delar. Detta kommer innebära ett stort ansvar tidigt i din karriär och en unik möjlighet att lära dig om byggprocessen som helhet.

Dina arbetsuppgifter som junior ingenjör:
  • Du arbetar med allt från anbud, kalkyl, projektering, inköp, produktionsförberedelser, produktion, ekonomistyrning till överlämning av projekt (det vill säga hela byggprocessen).
  • Du svarar självständigt för vissa inköp och ekonomisk uppföljning i projekt.
  • Du bygger nätverk och skapar goda relationer, både inom och utanför organisationen.
  • Du kan också få arbeta med arbetsledning i projekt.
Du kommer att arbeta nära din projektchef, kalkylchef eller produktionschef. Som produktionsingenjör ingår du också i ett nätverk tillsammans med andra nyanställda produktionsingenjörer från alla våra andra olika verksamheter.

Dagliga resor kan förekomma till våra projekt, och det är därför önskvärt att du har körkort. Placeringsort är Karlskrona.

Vi söker sig som har relevant utbildning och som är engagerad!

Vi ser att du är civil- eller högskoleingenjör inom bygg eller väg och vatten. Eller så har du en bakgrund från en KY-utbildning inom bygg. Du får gärna ha praktiserat inom bygg under din studietid men det är inget krav.

Som person är du målinriktad, driven och engagerad samtidigt som du har ett logiskt och strukturerat sinne. Du ser lösningar, tar tag i saker och är handlingskraftig. Det är viktigt att du har en hög social förmåga då kommunikation och ett bra samarbete är en nyckel för framgångsrika projekt och ett måste för att du skall trivas hos oss.

Sök tjänsten redan idag men senast 2018-09-28

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Skriv gärna lite om vilken sorts roll du ser dig arbeta i framöver, ansök senast 2018-09-28. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Mattias Andersson på tel. 010-44 88 045. För frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-generalist Johanna Tholin på tel. 010-44 878 15.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 28 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren