Test Automation Developer till Sigma IT Karlskrona

Test Automation Developer till Sigma IT Karlskrona

Är du en Test Automation Developer som vill fortsätta att utvecklas och bygga på sina kunskaper?
Då har du hamnat rätt! Nu är vi på jakt efter vår nya kollega inom Test Automation på Sigma IT i Karlskrona

Hur ser rollen ut?

Fokus i ditt arbete ligger på arkitektur och programmering med de senaste teknikerna, främst av automatiserade tester. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför ser vi gärna att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Förutom ett utvecklande och stimulerande arbete får du möjligheter till utveckling i form av interna karriärmöjligheter. Du kan på sikt arbeta som t ex. teamledare och på så vis få mer ansvar. Dessutom ser vi det som naturligt att du är med och deltar i kompetensutvecklingsaktiviteter så som Sigmapodden, Javaforum, studiecirklar eller liknande. Vi har kompetensmöten, hackatons, gruppmöten, gruppluncher för att hålla ihop gruppen. Tillhörighet är viktigt och något vi arbetar med kontinuerligt

Din bakgrund

Du lever och andas för test och för att utforska. Du har svårt att gå förbi en skylt med "Nymålat" utan att kolla om färgen har torkat. Troligen är du utbildad systemvetare, ingenjör eller motsvarande med några års erfarenhet inom området. Genom ditt analytiska tankesätt och din nyfikenhet drivs du av att effektivisera testarbetet inom flera delområden som arbetssätt, testnivå, testmetod, testmiljö och uppbyggnad av testramverk. Du har arbetat i både större och mindre testprojekt och har erfarenhet av arbetsmetoder som Scrum och DevOps. Du har erfarenhet av att implementera automatiserade testfall för alla delar av ett system, server, GUI och API'er. Du har erfarenhet av flera olika verktyg inom området t.ex. Kubernetes/docker men du är alltid på jakt efter the new best thing inom testutveckling.

Kunskap är såklart viktigt, men ännu viktigare är hur du är som person. Kvalitéer som att vara öppen, kommunikativ och att du triggas av att prova på nytt och utmana dina gränser är något som vi värderar högt. Du är en teamplayer och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt att lyssna och lära.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail. Vi tar emot ansökningar löpande. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susann Nilsson på susann.nilsson@sigma.se.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.
Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 28 nov 2020 (1 dag kvar)