Frontendutvecklare till Sigma IT Karlskrona

Frontendutvecklare till Sigma IT Karlskrona

Sigma IT Karlskrona söker nu en ny kollega till teamet av frontendutvecklare. Vi söker dig som har några års erfarenhet inom området och som vill bli en del av vår kärnverksamhet. I denna roll arbetar du som konsult med huvudfokuset JavaScript, med ramverk så som Angular.js eller Vue.js. Vi söker dig som brinner för teknikerna runt frontendutveckling och som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

javascript, js, frontend, front-end, webb, web developer, vue.js, angular.js, webbutvecklare, API, programming, utvecklarjobb, utvecklare, utveckling, systemutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineering

Hur ser rollen ut?
Som frontendutvecklare arbetar du med olika uppdrag hos våra kunder, antingen på plats hos kund eller inhouse på vårt kontor i centrala Karlskrona. Vårt team präglas av sammanhållning och gemenskap där kunskapsdelning är en central del. Vi hjälper varandra och har kul ihop.

Vi erbjuder en stor bredd av uppdrag och därför kan uppdragens karaktär variera. Gemensamt för alla uppdrag är att de är långsiktiga, kvalificerade och utmanande, samtidigt som du garanterat har roligt på jobbet!

Din bakgrund
För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred uppsättning stora och små kunder i olika branscher.

Vi tror att du har några års erfarenhet av frontendutveckling med tillhörande tekniker och är således en stjärna på JavaScript och har arbetat med ramverken Angular.js och/eller Vue.js. Utöver detta har du dessutom erfarenhet kring utveckling av REST API:er samt arbetat med HTML och CSS.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära. Du behärskar såväl svenska som engelska obehindrat i tal och skrift.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Tobias Kummel på tobias.kummel@sigma.se alt. +46730600202.

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder inter-nationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsult-företag med över 4600 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (30 dagar kvar)