Secor söker installatör!

Secor söker installatör!

Vill du vara en del i att ge våra kunder ett tryggare hem? Brinner du för goda kundrelationer i kombination med att få använda din händiga sida? Då kan du vara den vi söker!

Secor installerar Daloc säkerhetsdörrar och nu förstärker vi vårt team med ytterligare en installatör.

Arbetsuppgifter

Som installatör hos Secor installerar du säkerhets-/branddörrar från Daloc i flerfamiljshus. Du utgår från Karlskrona med företagsbil, men arbete på annan ort förekommer, vilket även innebär ca 20 övernattningar/år.

Vi utbildar alla våra installatörer i vår installationsteknik, så du känner dig trygg i ditt arbete. Efter utbildning och upplärning förväntas du arbeta självständigt. Att möta kunder i deras hem är en viktig del av ditt arbete.

Formella krav

B-körkort

Goda kunskaper i svenska språket

Erfarenhet från byggbranschen är meriterande.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som installatör hos Secor ser vi att du är ansvarstagande, strukturerad och serviceinriktad. Du vet vad det innebär att hålla deadlines och att göra jobbet klart innan du går hem för dagen. Du är händig och har god verktygsvana. Vidare är du fysiskt stark, uthållig och trivs med att arbeta med kroppen.

Som installatör hos Secor är du vårt ansikte utåt och det är därför viktigt att du kan bemöta kunder på ett bra sätt för att kunna lämna kunden med en nöjd och trygg känsla efter avslutad installation.

Omfattning/Anställningsform/Tjänstgöringsort

Heltid/ Karlskrona

Provanställning tillämpas.

Tillträde

Januari 2020

Ansökan och information

I den här rekryteringen samarbetar Secor med Lernia villket innebär att Lernia sköter rekryteringsprocessen och du blir anställd direkt av Secor.

Varmt välkommen med din ansökan och frågor kring tjänsten till Linda Nilsson, rekryterare, linda.nilsson@lernia.se, tel. 0722-546599.

Passar du in på ovanstående profil så tveka inte att ansöka redan idag! Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Secor är ett bolag i Daloc-koncernen. Secor fullföljer Dalocs säkerhets- och kvalitetstänkande hela vägen ut till slutanvändaren och garanterar att säkerhetsdörrarna blir korrekt och snyggt monterade.

Secor har funnits i Karlskrona sedan 2014 och vi är inne i en expansiv fas där vi nu behöver bli fler!

Läs gärna mer på www.secor.se