Serviceingenjör

Serviceingenjör

Schneider Electric söker Serviceingenjör med bakgrund inom el
Schneider Electric tror att frihet skapar innovation, därför kommer just du vara en viktig pusselbit i den resa som Schneider Electric kommer att göra framåt. Har du drivet och professionalismen vi söker, kommer Schneider Electric göra allt för att din resa går rakt uppåt.

Arbetsuppgifer

Dina huvudsakliga fokusområden ligger inom service och moderniseringar. Efter skräddarsydd utbildning och uppstartsperiod kommer du att kunna programmera och driftsätta fastighetssystem.

Schneider Electrics kunder finns inom allt från privata aktörer till kommuner och landsting samt inte minst både små och stora industrier.

I rollen som serviceingenjör utförs ditt arbete antingen ute hos kund eller på kontoret. Ditt arbete kommer i första hand bestå av service och moderniseringar. Utöver detta ingår hålla en dialog med andra entreprenörer och slutkunder. Du säkerställer funktioner genom att testköra systemen och funktionerna du har tagit fram i samråd med kunden. Du kommer även att på sikt och efter utbildning, börjar programmera och driftsätta systemen.

Till din hjälp har du en dedikerad mentor som tar dig under sina vingar samt kollegor med expertkompetens inom sina respektive områden, projektledare och affärsutvecklare som har goda dialoger med kunder och samarbetspartners.

Vi söker dig

Vi söker dig som har erfarenhet inom El och/eller VVS/Ventilation, meriterande är om du har kunskap om IT-nätverk och kanske även BACnet, Modbus eller LON, men det är inget krav för tjänsten.

Dina datorkunskaper är goda och du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven, engagerad och nyfiken och motiveras av problemlösning och av att utvecklas i det du gör. Du är öppen för förändringar och vill gärna vara med och påverka. Du är lyhörd och förtroendeingivande och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen till kunden. Du är van vid att fatta egna beslut och ta ansvar och kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt.

Schneider Electric erbjuder dig

Ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka vår spännande tillväxtresa. Hos oss är personalen det viktigaste, vi ser till att du har det du behöver för att prestera, få personlig tillfredsställelse och ha roligt. Dina arbetsdagar spenderas tillsammans med ett kompetent och drivet team i Karlskrona.

Beroende på din bakgrund erbjuds du ett skräddarsytt internt utbildningspaket för att på bästa sätt komma in i rollen. Utöver detta har du en dedikerad mentor som finns vid din sida och såklart kompetenta medarbetare.

Ansök

I den här rekryteringen har Schneider Electric valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Jonsson, på telefonnummer 0709-68 30 20.

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elin Jonsson
Telefon 0709683020
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric leder den digitala omvandlingen av energihantering och automation inom bostäder, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.
Schneider Electric är ett dynamiskt, globalt och ansvarstagande företag som letar efter engagerade och innovativa medarbetare som precis som dem, anser att säker, tillförlitlig, effektiv, hållbar och uppkopplad energi är till för alla.