SBB söker en Uthyrare till Karlskrona

Vill du arbeta på ett expansivt och framåtriktat fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på 24 miljarder?


Vi fortsätter att växa och vill nu utöka vår organisation med en erfaren Uthyrare till Karlskrona. Tillsammans i en tight grupp med förvaltare, drifttekniker och fastighetstekniker kommer du ansvara för bostadsuthyrningen. Det är högt tempo, positiv anda och det händer mycket i regionen och i bolaget. Vi söker nu en driven och kunnig person som trivs med att möta kunder och som vill fortsätta utveckla uthyrningen av för våra fastigheter.

Tjänsten
I rollen som Uthyrare kommer du att arbeta med hela uthyrningsprocessen av våra objekt. Det blir din uppgift att uppfylla vår strävan att få rätt kund till rätt objekt och därmed nöjda hyresgäster. Du har tät kontakt med kunder och bostadssökanden genom telefon, e-post och besök, vilket ställer stora krav på servicekänsla och en säljande inställning. Tjänsten innefattar även marknadsföring, kontraktshantering och avflyttningsbesiktningar. Du är ett av företagets ansikten utåt och en viktig ambassadör för vårt varumärke.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
 • Hantera bostads hyresavtal, p-platser, garage, förråd mm

 • Kontraktsskrivning, uppsägningar och nyckelhantering, utlämning

 • Hantera intresseanmälan/bostadskön

 • Utföra besiktningar, för- och avflyttningsbesiktning

 • Sköta hyresgästkommunikation och information

 • Hålla löpande kontakt med fastighetsskötare

 • Vara delaktig i budgetarbete och ingå i affärsutvecklingsgruppen

 • Involverad i pågående och kommande successions renoveringar

Din bakgrund och person
 • Minst tre års erfarenhet som hyresadministratör på ett förvaltande bolag

 • Van att arbeta i olika fastighetssystem

 • Goda kunskaper i Officepaketet

 • Besitter grundläggande kunskaper inom hyresjuridik
Du är en person som är lösningsorienterad, engagerad och självgående, du gillar struktur och är noggrann och är van att planera ditt arbete och din tid på ett effektivt sätt. Vi tror att du har god förståelse för juridiska processer samt mycket goda kunskaper i hyreslagen. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid att du har en prestigelös inställning och kan hugga i där det behövs. Som person är du ambitiös, drivande och tydlig i din kommunikation. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. SBB är ett entreprenöriellt bolag där vi tillsammans tar ansvar och bidrar med positiv energi och affärsmässighet.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 12 augusti 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du välkommen att kontakta Ji-Sun Lundbom HR-chef på ji-sun@sbbnorden.se. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Administration, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sbbnorden.se
Sista ansökningsdag 2 sept (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Samhällsbyggnadsbolaget grundades av Ilija Batljan 2016.
Affärsidén kommer från grundarens stora samhällsengagemang. Bolagets fokus är långsiktigt ägande av bostads- och samhällsfastigheter samt utvecklingsfastigheter.


Med hjälp av ett starkt kassaflöde och långa hyreskontrakt kan företaget fortsätta utvecklas och expandera. Tack vare vårt fokus på långsiktighet kan vi uppfylla vår ambition att bli Nordens största bolag för bostäder och samhällsfastigheter. Bolagets mål är att inneha ett fastighetsbestånd till ett värde av 20–25 miljarder kronor inom fem år.SBB tilldelades pris som Årets fastighetsbolag vid
Fastighetsgalan 2018. Läs mer om vår verksamhet på
www.sbbnorden.se