Kundmottagare verkstad

Kundmottagare verkstad

Vi söker nu en serviceminded och driven kundmottagare till vår verkstad för fritidsfordon. Arbetsuppgifterna består bland annat av att boka in kunder på service och reparationer, planera in jobb till mekanikerna, ta betalt av kunden samt göra beställningar av reservdelar, men även kunna arbeta i verkstaden vid lågsäsong. Du bör ha ett intresse för husbilar & husvagnar. Ett stort fokus ligger på att ge en god service till kunderna och vara verkstadens ansikte utåt.

Vi vill att du brinner för att jobba med människor och service. Du som söker har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö. Du bör även klara av att hantera stress på ett bra sätt.

Du bör vara:
  • Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad
  • Erfarenhet inom yrket
  • Ordningssinne
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i engelska
  • B-körkort, BE & C-kort är en bonus
Tjänsten är en heltidstjänst. 6mån provanställning därefter möjlighet till tillsvidareanställning.
Mer info
Kontaktperson Peter Jonasson
Telefon 0455-13131
Email Mejla Peter Jonasson
Område Karlskrona
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rudvifritid.se
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är återförsäljare för Kabe & Adria i Blekinge. Hos oss hittar du allt du behöver för campinglivet med försäljning av nya & begagnade fordon, tillbehör & verkstad. Vårt dotterbolag Bilaktiebolaget Peter Rudvi & Eco-mec är auktoriserad återförsäljare & verkstad för Kia motors & Fiat Professional, där hittar du en fullserviceanläggning med nya & begagnade bilar samt verkstad. Välkommen in till oss