Husvagn/Husbilsmekaniker

Husvagn/Husbilsmekaniker

Om dig

För oss på Rudvi Fritid är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Du kommer arbeta i skift så din personlighet är väldigt viktig för oss. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer.

Om tjänsten

Vi söker servicetekniker till vår verkstad för fritidsfordon.
Vi utför reparationer, service och underhåll på husbilar och husvagnar. Våra servicetekniker är mångsidiga och hanterar arbeten såsom skador, montering av utrustning, felsökning el, delvis snickeri, bromsar, chassiutrustning, service på motordel, huvudsak arbete på bodelen.

Vi söker dig med ett stort tekniskt kunnande, en händig problemlösare av stora mått och med en stark känsla för kvalitet. Det är också väldigt viktigt för oss att du har självdisciplin att kunna jobba självständigt.

B-körkort är ett krav och har du ännu högre behörighet så är det meriterande. Svenska i tal och skrift är ett krav. Tjänsten är heltid tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. Tjänsten kommer att vara 2 skift och man jobbar i ett team.

Ansökan

Sista ansökningsdatum är 31 december 2020. För mer information om tjänsten skicka ett mail till anders@rudvi.se. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Kontakt sker i första hand via mail och vi kontaktar er vid fortsatt intresse

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anders Wilhelmsson
Email Mejla Anders Wilhelmsson
Område Karlskrona
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rudvifritid.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rudvifritid startade 2016 som ett komplement till vår bilförsäljning Rudvi Bil. Ganska snabbt växte intresset för husbil & husvagn och verksamheten växte ur Rudvi Bil och flyttade in i egna lokaler där vi är idag. Vi är ett familjeföretag som varit i fordonsbranschen sedan 1988. Idag omstätter vi ca 200mkr i alla bolagen och är drygt 20 anställda