Bilförsäljare

Bilförsäljare

Vi söker nu en säljare till vår anläggning i Karlskrona.

Vi är ett familjeföretag i andra generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Rudvi Bil grundades 1988 av Peter Rudvi, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 25 anställda inom koncernen och omsätter ca 200 MKR. Vi bedriver verksamhet inom tre olika bolag, Rudvi Bil, Eco-Mec Bilverkstad samt Rudvi Fritid. Vi är Blekinges främsta auktoriserade återförsäljare för KIA Motors, ett tryggt val för köp av begagnade bilar och Karlskronas ledande bilservicecenter. Vi är Rudvi Bil.

Tjänsten som säljare innebär att självständigt driva hela säljprocessen, från första kontakten med kund, till provkörning, offert, beställningar, leverans, uppföljning och kundvård. Dina kunder är både privatpersoner och företag i olika storlekar. Du kommer att arbeta proaktivt med prospektering och aktiviteter både i och utanför bilhallen. I rollen som säljare ansvarar du själv för din egen utveckling, tillsammans och med stöd av vår organisation. Vi har gedigna säljprocesser, utbildningar och bra IT-system som alla är hjälpmedel för att du ska lyckas i din roll som säljare hos oss.

Vi söker efter dig som är engagerad, målfokuserad och med en hög förståelse för affärer. Självklart har du en förståelse för service och kundfokus, något vi värdesätter högt i vår verksamhet. Det är meriterande om du idag jobbar med försäljning, kanske inom detaljhandel eller uppsökande försäljning och vill nu ta nästa steg i din karriär. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad, då de bilar du kommer att sälja är moderna, elektrifierade och uppkopplade. Har du dessutom ett allmänt bilintresse så är det ett plus. Som säljare behöver du vara som en kameleont, bra på att ta folk men också strukturerad i ditt arbete och i dina processer.

Vi tror att du passar in på beskrivningen: driven, engagerad, social och med en vilja att göra goda affärer. Tillsammans med vårt varumärke kommer vi att tillhandahålla introduktion och fortlöpande utbildningar under hela din anställning. Du kommer att bli del av ett team bestående av erfarna säljare som gärna delar med sig av sina kunskaper. På Rudvi Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör.

Vi erbjuder dig:
  • En möjlighet att arbeta med ett av marknadens ledande och mest innovativa varumärke.
  • Ett självständigt arbete i ett spännande, expansivt och framgångsrikt företag.
  • Tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Fast månadslön samt provision

Arbetsort: Karlskrona

Omfattning: Heltid

Tjänsten kan komma att tillsättasinnan sista ansökningsdag, så var gärna snabb in med din ansökan. Rudvi Bil är och har alltid varit ett familjeföretag, men vi låter inte efternamnet avgöra vem som är en del av familjen. Våra tekniker, säljare och kunder är alla en del av familjen för oss.

Du som kund kan alltid vänta dig att
bli mött som en uppskattad familjemedlem när du kommer hit, och om du inte redan är kund ser vi fram emot att välkomna dig till familjen!

Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av vårt oerhört starka varumärke, som alla är marknadsledande inom laddbart. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget.
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rudvi.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frihet, sinnesro och rätt bil för dig – till varje pris

Vi är övertygade att bilen är något större än ett fordon som tar dig från A till B. Det är sinnesro över att kunna ta dig du behöver, glädje och friheten att ta dig dit du vill. I vår bilhall finns det begagnade bilar i utmärkt skick och spännande nyheter direkt från fabriken, för alla plånböcker och behov, och intill har vi vår verkstad med vad som kanske är Sveriges bästa service och personal.

Så även om vi kallar oss bilhandlare och mekaniker så är vårt jobb att hjälpa dig ta dig dit du behöver och dit du vill, vad som än krävs, med känslan av Sveriges bästa service och personal.

Vi är Blekinges främsta auktoriserade återförsäljare för KIA Motors, ett tryggt val för köp av begagnade bilar och Karlskronas ledande bilservicecenter. Vi är Rudvi Bil.

Familjeföretaget som välkomnar dig till familjen

Rudvi Bil är och har alltid varit ett familjeföretag, men vi låter inte efternamnet avgöra vem som är en del av familjen. Våra tekniker, säljare och kunder är alla en del av familjen för oss.

Du som kund kan alltid vänta dig att bli mött som en uppskattad familjemedlem när du kommer hit, och om du inte redan är kund ser vi fram emot att välkomna dig till familjen!

God service är inte en premiumtjänst – det är en självklarhet

Hos oss finns det inga pluspaket, VIP-listor eller liknande. Vi ger dig alltid den bästa service vi har att erbjuda, oberoende av vad du behöver och hur länge du har varit kund hos oss.

Oavsett om du behöver service, en ny bil eller bara råd om vilken bil som passar dig så kan du räkna med den bästa service som finns att få i Karlskrona. För oss är det en självklarhet.