Operatör till Roxtec International AB

Operatör till Roxtec International AB

Är du redo för nästa utmaning? Har du goda erfarenheter av produktionsarbete samt ett brinnande intresse för teknik? Då är tjänsten som operatör hos Roxtec något för dig!

Om tjänsten
Vi söker just nu en operatör till Roxtecs produktionsavdelning.

Som operatör på Roxtecs produktionsavdelning kommer du att ingå i ett skiftlag som ansvarar för tillverkningsmaskiner i Roxtecs produktion. I arbetet ingår omställningar, övervakning och finjustering av maskiner samt kvalitetsgranskning av tillverkade produkter. Arbetstiden kan vara förlagd både dagtid och 2-skift.

Då Roxtec hela tiden strävar efter utveckling och effektivisering av tillverkningsprocessen avseende ergonomi, ekonomi, kvalitet, kapacitet, materialflöde, underhåll och arbetsorganisation, ser de gärna att du har ett naturligt engagemang för dessa frågor.

Om dig
För att du ska kunna bli framgångsrik i arbetet och möta de krav som ställs, är det viktigt att:
  • Du är en drivande och engagerad person med ett proaktivt arbetssätt samt att - du är flexibel och tar egna initiativ. Du är självgående och besitter såväl god samarbetsförmåga som social kompetens.
  • Du är problemlösningsorienterad och beredd att ta ansvar och ägarskap för dina arbetsuppgifter. Du har också förmågan att både påbörja och avsluta saker.
  • Du har gymnasieutbildning inom relevant område.
  • Du har mycket god teknisk kunskap. Du är en praktiskt lagd person med vana att hantera maskiner och verktyg. Det är meriterande om du har goda kunskaper i pneumatik.
  • Du talar och skriver god engelska och svenska samt har en mycket god datorvana.
  • Truckkort A & B
Snabbhet, enkelhet och flexibilitet är viktiga ledord på Roxtec och dessa bör kännas naturliga även för dig.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Roxtec
Roxtec är världsledande inom utveckling och tillverkning av modulbaserade tätningslösningar för kabel- och rörgenomföringar. Deras flexibla system används inom allt från energibranschen till varvsindustrin för att skydda människor och tillgångar från riskfaktorer som eld, gas och vatten. Roxtec är en snabbväxande koncern som servar kunder på mer än 80 marknader genom dotterbolag och lokala distributörer.

Läs mer på www.roxtec.com

Om anställningen
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos Roxtec.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via hanna.ericsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Industri, operatör, truck, produktion, dagtid, skift, heltid, Karlskrona, Roxtec, Adecco, Blekinge
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.