Konstruktörer Mekanik / Automation

Konstruktörer Mekanik / Automation

2 Konstruktörer Mekanik/Automation

Som konstruktör kommer du som huvudsyssla att arbeta med konstruktion i Solid Works på vårt kontor i Karlskrona. Vi konstruerar allt själva och köper in tillverkning och mekaniska komponenter från underleverantörer som vi sedan monterar och testar i våra lokaler i Vetlanda. Du kommer att arbeta i ett litet bolag med ett bra team av innovativa och mycket kompetenta kollegor som alla bidrar till bolagets fortsatta utveckling. Vi söker dig som är utbildad tekniker, högskole- eller civilingenjör och har några års arbetslivserfarenhet eller gedigna kunskaper som du fått på annat sätt. Du har erfarenhet från maskinkonstruktion och gärna automation, erfarenhet av pneumatik samt el är meriterande. Som person är du självgående, flexibel och noggrann.

Om ovanstående låter intressant så kan vi erbjuda dig ett omväxlande arbete med bra lön i ett litet men växande företag.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning.

Kontaktperson: Johan Svensson 070-551 96 25

Din ansökan skickar du senast 2019-09-01 till:
Robotteknik Automation AB
Dikesvägen 6
574 35 Vetlanda

eller via e-post till johan.svensson@robotteknik.nu
Mer info
Kontaktperson Johan Svensson
Email Mejla Johan Svensson
Område Karlskrona
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.robotteknik.nu
Sista ansökningsdag 1 sept 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Robotteknik Automation AB är generalagent för Hyundai Robotics, Denso Robotics och Eyefeeder i Sverige. Vi säljer industrirobotar och tillhandahåller kompletta automationslösningar samt ett komplett utbud av tjänster till dessa. Robotteknik har sitt säte i Vetlanda men även ett kontor i Karlskrona.

Bolaget har för närvarande 11 anställda och omsätter ca 40MSEK. Vi ingår sedan våren 2019 i Kamic Group där ett 20 tal företag ingår, totalt i koncernen så finns det ca 700 anställda och omsättningen är ca 2 miljarder kronor.