Verksamhetsutvecklare med kvalitetssamordnaransvar

Verksamhetsutvecklare med kvalitetssamordnaransvar

Om arbetsplatsen
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av. Hjälpmedelscenter är en verksamhet som styrs av en samverkansnämnd bestående av ledamöter från Region Blekinge och Blekinges samtliga fem kommuner. Organisatoriskt tillhör Hjälpmedelscenter Region Blekinge. Hjälpmedelscenter har till uppdrag att försörja Region Blekinge samt länets fem kommuner med kognitions-, kommunikations-, syn-, och medicintekniska behandlingshjälpmedel samt hjälpmedel för rörelsehinder. Det innebär att ansvara för hela processen, från upphandling, inköp, lagerhållning till rekonditionering. Verksamheten är en serviceenhet som arbetar för vård- och omsorgsverksamheterna i Blekinge och upptagningsområdet sträcker sig över hela Blekinge. På Hjälpmedelscenter arbetar idag ca 55 medarbetare och arbetsuppgifterna är varierande med flera olika professioner och funktioner. Verksamheten arbetar främst med medicintekniska produkter och styrs utifrån flera olika lagstiftningar, bland annat MDR och Hälso- och sjukvårdslagen. Vårt främsta uppdrag är att förse invånarna i Blekinge med säkra produkter och att säkerställa att alla processer gällande hjälpmedel sker med kvalitet och med bra service.

Arbetsuppgifter
Vi söker en verksamhetsutvecklare med inriktning kvalitetssamordning som ska ansvara för utvecklingen av verksamhetens ledningssystem. Du kommer att ansvara för och leda arbetet med att säkerställa verksamhetens lagkrav vad gäller bland annat MDR samt bevaka, delta i och driva verksamhetens utvecklings och förbättringsarbete. Tjänsten omfattar både självständigt arbete och tvärprofessionell samverkan internt och externt. Du kommer att ingå i ledningsgruppen tillsammans med verksamhetschef, avdelningschefer, controller och HR-konsult. Tjänsten är placerad på Hjälpmedelscenter, Rosenholm Karlskrona.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom teknik/ingenjör eller annan utbildning och adekvat erfarenhet inom kvalitetsledningsarbete som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande med erfarenheter av processorienterat arbete samt erfarenhet från kvalitetsledningssystem och deras ISO standarder. Vi söker dig som har en bra organisationsförmåga och är van att arbeta metodiskt och systematiskt. Du ska ha bra samarbetsförmåga samt förmåga att leda, planera, strukturera och driva arbetet med att kvalitetssäkra verksamheten. Ett intresse för kvalitetsledning och processorienterat arbete är en förutsättning för arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Övrigt
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Mer info
Kontaktperson Carina Fransson
Telefon 0455-73 63 20
Område Karlskrona
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://regionblekinge.se/jobba-hos-oss/att-jobba-i-region-blekinge.html
Sista ansökningsdag 22 aug 2021 (24 dagar kvar)