VVS-montörer sökes

VVS-montörer sökes

Redmos Rör startades för 26 år sedan och har sedan dess utfört VVS-arbeten i Karlskrona med omnejd. Vi strävar efter att alltid hålla hög kvalitet på våra arbeten men lika viktigt är tillgänglighet och bemötandet till våra kunder. Företaget står för en bred branschkunskap och våra kunder finns inom både den privata och företagssektorn.
Vi är sedan juni -2017 medlem i den rikstäckande kedjan Bad & Värme vilket gör att vi växer med dem och söker nu ytterligare montörer till vårt team. Vi arbetar med allt inom service, underhåll och nyproduktion runt Karlskrona.

Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. Redmos Rör strävar alltid efter att hålla hög kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer både till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla.

Vi är ett glatt gäng på 5 personer som nu söker ytterligare 2 stycken fullbetalda (Certifierade) VVS-montörer. Följande är meriterande: Heta Arbeten, Säker Vatten samt viss El-kunskap. Krav för tjänsten är fullt utbildad och certifierad VVS montör med giltigt B-körkort och att kunna uttrycka sig bra på svenska både i tal och skrift då vi dagligen har kontakt med kunder/hyresgäster/grossister samt underentreprenörer.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att maila Kent på info@redmos.se eller ringa på 0455-168 00

För mer info se även http://www.redmos.se/och https://www.bad-varme.se/
Mer info
Telefon 0455-168 00
Email Mejla Redmos Rör AB
Område Karlskrona
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.redmos.se
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (11 dagar kvar)