1st line support till myndighet

1st line support till myndighet

Vi söker nu en supportmedarbetare till Karlskrona. För rollen som 1st line support söker vi dig som har minst 1 års erfarenhet av ett liknande arbete inom kundservice och har kunskaper i något ärendehanteringssystem. Uppdraget startar allra helst redan i juni, gäller tre månader framöver och passar för dig som är en fena på kundservice och tar initiativ i arbetet. Stämmer egenskaperna väl in på just dig och har du kanske alltid velat arbeta på en myndighet? Då hoppas vi på din ansökan, redan idag!

Omfattning:
Heltid, 8-17. För start i juni eller enligt överenskommelse och med uppdrag tre månader framåt.

Arbetsbeskrivning:

Vår kund är en attraktiv myndighet belägen i centrala Karlskrona, med närhet till såväl vatten som till kommunikationer. I rollen som 1st line support ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att användarservicen ska hålla högsta möjliga kvalitet. Med telefonen som ditt främsta verktyg är dina arbetsuppgifter att;
  • tillhandahålla servicestöd för användare gällande både hård- och mjukvara i olika program.
  • administrera IT-miljöer (till exempel användarkonton, behörigheter och utskriftsköer).
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Minst ett års erfarenhet av ett liknande arbete.
  • Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning.
  • Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet.
  • Grundkunskaper i Microsoft Office eller likvärdigt.
  • Kunskaper om ärendehanteringssystem (som till exempelvis Easit BPS eller Artologik Helpdesk).
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
För den här tjänsten söker vi dig som är utåtriktad och brinner för kundservice. Vi tror att du är en teamplayer men att du även trivs med att arbeta på egen hand. Är du dessutom initiativtagande och tycker om att ta dig an olika typer av arbetsuppgifter så kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-07-11
, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Lovisa Rosén-Lindholm | lovisa.rosen.lindholm@randstad.se |
Mer info
Område Karlskrona
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 11 juli (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.